Vakantiehuis Nooitgedacht: Boerderij type 4CE Comfort 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Nooitgedacht), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Nooitgedacht, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige boerderij te huur op vakantiepark Landal Hof van Saksen in Nooitgedacht, Drenthe, Nederland.

Op het Drentse platteland prachtige vakantiewoningen op vakantiepark Landal Hof van Saksen in Nooitgedacht, Drenthe te huur voor 2-24 personen. Een familiepark met extra veel vermaak voor kinderen zoals een binnenzwembad, wildwaterbaan en indoorspeeltuin.

Deze ruime geschakelde Landal Hof van Saksen Boerderij type 4CE Comfort 4-personen heeft woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv en Blu-ray-speler. De keuken beschikt over een combimagnetron, afwasmachine, waterkoker en een Nespressokoffiemachine evenals een filterkoffiezetapparaat. Als extra service ligt er een keukendoekenpakket en koffie- en theepakket voor u klaar. Apart toilet. Op de eerste verdieping drie slaapkamers. Badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel en toilet. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en er ligt standaard per persoon een handdoekenpakket voor u klaar. Via de openslaande tuindeuren komt u op het terras met (verstelbaar) tuinmeubilair en een parasol. Gratis WiFi beschikbaar.

Het park Hof van Sasken

Als gast van deze Landal Hof van Saksen Boerderij type 4CE Comfort 4-personen kunt u zeker zijn van een onvergetelijke vakantie. Op dit park is veel te beleven voor kinderen zoals een binnenzwembad met wildwaterbaan en vele spectaculaire waterattracties. Er is een indoorspeelparadijs met ballenbak, een trampolinehal en bowlingbanen. Voor buiten een klimtoren, speel- en sportvelden, airtrampoline en een kabelbaan. Bij het recreatiemeer op het park is een strandspeeltuin met uitkijktoren en speelboot. Een boot of kano huren behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen de kinderen creatief bezig zijn bij de Kinder Academies, hier kun je lekker bouwen, knutselen of koken.
Op het park zijn meerdere restaurants dus is er voor iedereen keuze voldoende!

De omgeving van Hof van Saksen

In het Drentse landschap kunt u genieten van een heerlijke wandel- of fietstocht in de natuur. Bij de receptie kunt u fietsen huren. Bezoek het Nationaal Hunebedcentrum in Borger of het museumdorp in Orvelte. Natuurlijk mag een dagje Wildlands Adventure Zoo in Emmen niet ontbreken! Een dagje shoppen kan prima in Groningen of Emmen. Maak een wandeling over het unieke Boomkroonpad, hoog langs de toppen van de bomen, een echte aanrader!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze prachtige Landal Hof van Saksen Boerderij type 4CE Comfort 4-personen op familiepark Hof van Sasken in Nooitgedacht in de provincie Drenthe. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht