Vakantiehuis Nijverdal: Vakantieboerderij type Jachthuis 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Nijverdal), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Nijverdal, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantieboerderij voor 8-personen te huur op Camping De Noetselerberg in Nijverdal, Overijssel, Nederland.

Nabij het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op camping De Noetselerberg in Nijverdal, Overijssel, Nederland. Vakantiepark met subtropisch zwembad, buitenbad en kinderanimatie.

Deze prachtige Camping De Noetselerberg vakantieboerderij type Jachthuis 8-personen beschikt over een ruime woonkamer met in de keuken een afwasmachine, koel-vrieskast, magnetron, oven, koffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Er zijn vier slaapkamers waarvan één op de begane grond. Badkamer met douche. Op de eerste etage nog 3 slaapkamers en extra toilet. In deze vakantieboerderij kan tegen betaling gebruik worden gemaakt van WiFi. Ruime tuin met terras met tuinmeubilair en tafeltennistafel. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Op Camping De Noetselerberg

Deze Camping De Noetselerberg vakantieboerderij type Jachthuis 8-personen ligt vlakbij het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug dus een prima locatie voor natuurliefhebbers! U kunt er lekker wandelen of een mooie fietstocht maken. Op het park is een subtropisch zwembad met aparte peuterbaden, een coole glijbaan van 35 meter en een piratenschip. Ook zijn er 2 buitenzwembaden met ligstoelen om lekker te kunnen zonnen. De kinderen zullen zich vast niet snel vervelen, er zijn meerdere speeltuinen, ook een overdekte speeltuin, een airtrampoline, een waterspeeltuin en pannakooi. In de schoolzomervakantie zorgt het animatieteam voor leuke spelactiviteiten. Voor uw dagelijks boodschappen is er een supermarkt met verse broodjes voor het ontbijt. Voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar. Bij de receptie kun je fietsen huren. De bistro de 'Oale Stè' is een gezellig familierestaurant met terras waar je heerlijk kunt eten.

De omgeving van het park

Vanuit deze Camping De Noetselerberg vakantieboerderij type Jachthuis 8-personen kunt u genieten van de vele uitstapjes in de omgeving. Natuurlijk in het prachtige Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, een waar paradijs voor fietsers, met de vele fiets- en wandelroutes. Maar bezoek ook de gezellige plaatsjes in de omgeving zoals Nijverdal, Hellendoorn en naar de eeuwenoude Hanzestad Deventer. U zult de kinderen een plezier doen met een dagje naar het Avonturenpark Hellendoorn! Pretpark Koningin Julianatoren en De Apelheul in Apeldoorn zijn ook maar een half uurtje rijden.
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden in de omgeving, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

Samen genieten van een top vakantie in Nijverdal in de prachtige provincie Overijssel. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht