Vakantiehuis Nijverdal: Chalet type Hulst 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Nijverdal), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Nijverdal, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 6-personen te huur op Camping De Noetselerberg in Nijverdal, Overijssel, Nederland.

Nabij het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op camping De Noetselerberg in Nijverdal, Overijssel, Nederland. Vakantiepark met subtropisch zwembad, buitenbad en kinderanimatie.

Dit Camping De Noetselerberg Chalet type Hulst 6-personen beschikt over een gezellige woonkamer met grote raampartijen en een open keuken met afwasmachine, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn drie slaapkamers waarvan één met stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Op het park kunt u tegen betaling gebruik maken van WiFi.

Camping De Noetselerberg in Nijverdal

Als natuurliefhebber is dit vakantiepark vlakbij het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug een uitstekende locatie! Het park is omringt door bos, en de heide is vlakbij. Het park beschikt over een subtropisch zwembad met glijbaan en aparte peuterbaden en een buitenzwembad met ligstoelen om lekker van het zonnetje te kunnen genieten. Voor kinderen is er voldoende te beleven zoals een indoor speelparadijs, meerdere buitenspeeltuinen, airtrampoline en een pannakooi. In de zomervakantie zorgt het animatieteam voor leuke sport- en spel activiteiten. In de bistro de 'Oale Stè', een gezellig familierestaurant, met terras kunt u genieten van een heerlijk diner. Voor uw dagelijks boodschappen is er een supermarkt met ook een broodjesservice. Voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar.

De omgeving van Nijverdal

Als gast van dit Camping De Noetselerberg Chalet type Hulst 6-personen zal het moeilijk zijn een keuze te maken voor de vele uitstapjes in de omgeving. Geniet van de prachtige natuur in het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, maak een wandeling en of mooie fietstocht. Fietsen zijn te huur bij de receptie. Bezoek ook de gezellige plaatsjes Nijverdal en Hellendoorn en natuurlijk de historische Hanzestad Deventer. Voor de kinderen is het Avonturenpark Hellendoorn een aanrader. De Apenheul en pretpark Julianatoren in Apeldoorn zijn ook maar een half uurtje rijden vanaf het park. Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

In dit gezellige Camping De Noetselerberg Chalet type Hulst 6-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Overijssel. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht