Vakantiehuis Nijverdal: Chalet type Acacia 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Nijverdal), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Nijverdal, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knus chalet voor 4-personen te huur op Camping De Noetselerberg in Nijverdal, Overijssel, Nederland.

Nabij het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op camping De Noetselerberg in Nijverdal, Overijssel, Nederland. Vakantiepark met subtropisch zwembad, buitenbad en kinderanimatie.

Dit vrijstaande Camping De Noetselerberg Chalet type Acacia 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn niet toegestaan. Op het park kunt u tegen betaling gebruik maken van WiFi.

Camping De Noetselerberg

Als natuurliefhebber zult u genieten want dit vakantiepark ligt direct bij het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Het park beschikt over een heerlijk subtropisch zwembad met apart peuterbad en lange glijbaan. In de zomerperiode kunt u lekker zwemmen en zonnen bij de buitenzwembaden met ligstoelen. Voor de kinderen is er voldoende te beleven zoals een binnenspeeltuinen, meerdere speeltoestellen buiten, een airtrampoline, waterspeeltuin en een pannakooi. In de vakanties zorgt het animatieteam samen met Sam en Suus en vriendje Noetsie voor leuke knutselochtenden en sport- en spelactiviteiten. Bij de winkel op het park haalt u de verse broodjes voor het ontbijt en in de bistro 'Oale Stè met gezellig terras kunt u lekker eten. Voor een overheerlijke snack kunt u terecht bij de snackbar.

Uitstapjes in de omgeving

Op camping De Noetselerberg gaat u een prachtige vakantie beleven. Vanuit dit Camping De Noetselerberg Chalet type Acacia 4-personen zijn er vele uitstapjes in de omgeving te maken. Geniet van de prachtige natuur met heidevelden, loof- en naaldbossen in het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, prachtig om er te wandelen of te fietsen. Met de kinderen is een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn een tip, maar ook pretpark Koningin Juliatoren en de Apenheul in Apeldoorn zijn niet ver rijden. Bezoeken de gezellige plaatsjes Nijverdal en Hellendoorn en ook de historische Hanzestad Deventer is een bezoek waard!  
In de directe omgeving is veel te beleven vraag even bij de receptie naar de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes.

In dit knusse Camping De Noetselerberg Chalet type Acacia 4-personen kunt u samen genieten van een prachtige  vakantie in Nijverdal in de provincie Overijssel. Wij verwelkomen u graag. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht