Vakantiehuis Nijkerk: Villa type Meerzicht 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Njkerk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Nijkerk, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe villa voor 8 personen te huur op EuroParcs Bad Hulckesteijn in Nijkerk, Gelderland, Nederland.

Op een prachtige locatie vlakbij het Veluwemeer luxe vakantiewoningen voor 2 tot 18-personen te huur op EuroParcs Bad Hulckesteijn in Nijkerk, Gelderland, Nederland. Familiepark met binnenzwembad en kinderanimatie.

Deze prachtige vrijstaande EuroParcs Bad Hulckesteijn Villa type Meerzicht 8-personen ligt direct aan het water en beschikt over een gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het terras. In deze villa kunt u gratis van WiFi gebruik maken. De keuken is voorzien van een afwasmachine, koffiezetapparaat, combimagnetron, waterkoker en koelkast. Er zijn vier slaapkamers waarvan één op de begane grond en drieslaapkamers op de 1ste etage. Badkamer met inloopdouche en wastafel. Apart toilet. Groot terras met tuinmeubilair en ruim dakterras. Huisdieren zijn toegestaan. Als extra service zijn bij aankomst de bedden voor u opgemaakt en ligt er een handdoekenpakket voor u klaar!

EuroParcs Bad Hulckesteijn

Genieten van een heerlijke vakantie? Dat kan in deze EuroParcs Bad Hulckesteijn Villa type Meerzicht 8-personen. U kunt op het park gebruik maken van diverse faciliteiten zoals een binnenzwembad, een wellness centrum met infraroodcabines, zonnebanken en een Finse sauna. Voor de kinderen is er een speeltuin met meerdere speeltoestellen. Het animatieteam zorgt in de schoolvakanties voor gezellige knutselochtenden en leuke sport- en spelactiviteiten. Er is een fitness centrum om actief bezig te blijven in de vakantie. Als u geen zin aan koken heeft kunt u in brasserie De Vuurtoren genieten van een lekkere lunch of diner. Het park ligt aan het Nijkerkernauw, er zijn hier verschillende strandjes met ondiep water, dus voor de kinderen heerlijk spelen.

De omgeving van dit vakantiepark

De omgeving van deze EuroParcs Bad Hulckesteijn Villa type Meerzicht 8-personen biedt voldoende mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken. Het park ligt heel centraal, Amsterdam is niet ver, maar ook het natuurgebied van het Nationaal Park De Hoge Veluwe is dichtbij. U kunt alle kanten op, zo als een dagje naar het Dolfinarium in Harderwijk, voor de kinderen een belevenis. Een dagje naar attractiepark Walibi zullen de kinderen super cool vinden, maar ook een bezoek aan Dierenpark Amersfoort is een aanrader!  
Kijk even bij de receptie voor de wandel- en fietsroutes en nog meer bezienswaardigheden in de omgeving.

Geniet van een super vakantie op de Veluwe op dit prachtige EuroParcs Bad Hulckesteijn in de provincie Gelderland. Wij heten u van harte welkom. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht