Vakantiehuis Nijkerk: Chalet type L-Cube Plus 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Njkerk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Nijkerk, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 6 personen te huur op EuroParcs Bad Hulckesteijn in Nijkerk, Gelderland, Nederland.

Op een prachtige locatie vlakbij het Veluwemeer luxe vakantiewoningen voor 2 tot 18-personen te huur op EuroParcs Bad Hulckesteijn in Nijkerk, Gelderland, Nederland. Familiepark met binnenzwembad en kinderanimatie.

Dit prachtige EuroParcs Bad Hulckesteijn Chalet type L-Cube Plus 6-personen beschikt over een gezellige woonkamer met sfeerhaard en grote raampartijen voor veel lichtinval. In de open keuken een afwasmachine, Senseoapparaat, waterkoker en koel-vriescombinatie. Het gebruik van Wifi in dit chalet is gratis! Er zijn drie slaapkamers. Badkamer met inloopdouche douche en wastafel en een apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Als extra service zijn bij aankomst de bedden voor u opgemaakt en ligt er een handdoekenpakket voor u klaar.

Op het EuroParcs Bad Hulckesteijn

Dit EuroParcs Bad Hulckesteijn Chalet type L-Cube Plus 6-personen ligt direct aan het Nijkerkernauw, hier zijn meerdere strandjes met ondiep water, heerlijk voor de kinderen op lekker te dobberen of te zonnen. Op het park kunt u gebruik maken van het binnenzwembad en wellness centrum met infraroodcabines, sauna en zonnebanken. Voor de kinderen is er een speeltuin, en zorgt in de schoolzomervakanties het animatieteam voor leuke sport- en spelactiviteiten voor de kinderen. Er is speeltuin op het park. Geen zin aan koken? In Brasserie De Vuurtoren kunt u genieten van een lekkere lunch of diner. Even actief in beweging zijn kan in de fitnessruimte. U kunt uw eigen boot aanmeren in de jachthaven vlakbij het park.

De omgeving van het park

In dit EuroParcs Bad Hulckesteijn Chalet type L-Cube Plus 6-personen kunt u genieten van de vele uitstapjes in de omgeving. Natuurlijk gaat u het prachtige Nationale Park De Hoge Veluwe bezoeken, een waar paradijs voor fietsers, met de vele fiets- en wandelroutes en natuurlijk het befaamde museum Kröller-Müller. De kinderen zullen het fijn vinden om een dag naar het Dolfinarium in Harderwijk te gaan, of attractiepark Walibi valt ook altijd in de smaak.  
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden in de omgeving, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

Samen genieten van een top vakantie op dit kleinschalig park in Nijkerk in de prachtige provincie Gelderland. Wij verwelkomen u graag. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht