Vakantiehuis Nijkerk: Chalet type Cube de Mer 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Njkerk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Nijkerk, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe chalet voor 4 personen te huur op EuroParcs Bad Hulckesteijn in Nijkerk, Gelderland, Nederland.

Op een prachtige locatie vlakbij het Veluwemeer luxe vakantiewoningen voor 2 tot 18-personen te huur op EuroParcs Bad Hulckesteijn in Nijkerk, Gelderland, Nederland. Familiepark met binnenzwembad en kinderanimatie.

Dit prachtige EuroParcs Bad Hulckesteijn Chalet type Cube la Mer 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer met grote raampartijen voor veel lichtinval. In de open keuken is een koelkast, combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Als extra service zijn de bedden bij aankomst al voor u opgemaakt en ligt er een handdoekenpakket voor u klaar! Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Vakantiepark EuroParcs Bad Hulckesteijn

Dit vakantiepark ligt direct aan het Nijkerkernauw, een uitstekende locatie met strandjes, leuk voor de kinderen om lekker te spelen in het ondiepe water. Het park beschikt over een verwarmd binnenzwembad en wellness centrum met sauna, infraroodcabines en zonnebanken. Voor kinderen is er een buitenspeeltuin met airtrampoline en in de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke knutselochtenden, sport- en spelactiviteiten. In de nabijgelegen jachthaven kunt u eventueel uw eigen boot meenemen en aanmeren. In brasserie De Vuurtoren met terras kunt u genieten van een heerlijk diner. Er zijn er ook voldoende mogelijkheden om een hengeltje uit te gooien.

De omgeving van het vakantiepark

Als gast van dit EuroParcs Bad Hulckesteijn Chalet type Cube la Mer 4-personen zal het moeilijk zijn een keuze te maken uit de vele uitstapjes in de omgeving. Het park is zeer centraal gelegen en hierdoor zijn er voldoende mogelijkheden, zoals een dagje Dolfinarium in Harderwijk, wat zullen de kinderen genieten van de zeehondenshows. Ook attractiepark Walibi is vlakbij. Genieten van de mooie natuur kan in het Nationale park De Hoge Veluwe, dit is een paradijs voor fietsers, met de vele fiets- en wandelroutes. Ook een bezoek aan de prachtige stad Utrecht met de vele musea is de moeite waard, lekker even een terrasje pakken of winkelen kan ook!  
In de directe omgeving is veel te beleven vraag even bij de receptie naar de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes.

In dit gezellige EuroParcs Bad Hulckesteijn Chalet type Cube la Mer 4-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Gelderland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht