Vakantiehuis Nieuwvliet: Loft type Beach Loft 5-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Nieuwvliet-Bad), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Nieuwvliet, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiewoning voor 5 personen te huur op Camping Zonneweelde in Nieuwvliet, Zeeland, Nederland.

Op een prachtige locatie vlakbij het Noordzeestrand vakantiewoningen voor 2 tot 6 personen te huur op Camping Zonneweelde, Nieuwvliet, Zeeland, Nederland.
Familiecamping met kinderfaciliteiten en openlucht zwembad.

Deze Camping Zonneweelde Loft type Beach Loft 5-personen heeft een knusse woonkamer en open keuken met Dolce Gusto koffiemachine, waterkoker, afwasmachine en magnetron. Twee slaapkamers waarvan één met stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Overdekt terras met loungeset.

Camping Zonneweelde in Zeeland

Er is op deze camping Zonneweelde heel veel te beleven voor kinderen. Lekker plonzen in het zwembad, met klimtoren en glijbaan op het waterspeelplaats. Om lekker kastelen sluis en dammen te maken is er ook een waterspeelplaats in het zand. Verder een panna- en voetbalveld. Het animatieteam organiseert veel leuke activiteiten zoals een goochelshow, speurtochten en sportactiviteiten zoals de Bubbleball. Mocht er even geen zonnetje schijnen, geen probleem, er is een grote binnenspeeltuin met interactieve Game Wall. De kinderen zullen zich op deze camping prima vermaken! Geen zin aan koken? Dan haalt u een lekkere pasta of pizza in het restaurant Piazza. De ovenverse broodjes kunt u bestellen bij de supermarkt op het park.

Uitstapjes in de omgeving van Nieuwvliet

Er is voldoende te beleven in de omgeving van deze camping. Lekker pootje baden, schelpen zoeken of zwemmen kan, want het Noordzee strand is vlakbij. Maar ook  een wandel- of fietstocht in de omgeving is de moeite waard. Fietsen, ook E-Bikes, kunnen worden gehuurd bij de receptie. Het visserijmuseum in Breskens met verschillende zeeschatten is een bezoekje waard of de struisvogelboerderij in Monnikenwerve. Vergeet niet de highlights van de Belgische stad Brugge te bezoeken! 

In deze Camping Zonneweelde Loft type Beach Loft 5-personen zult u heerlijk genieten van uw vakantie in het prachtige Zeeland. Wij heten u van harte welkom op deze camping in Nieuwvliet. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht