Vakantiehuis Nieuwvliet: Lodge type Duin Lodge de Luxe 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Nieuwvliet-Bad), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Nieuwvliet, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiewoning voor 4 personen te huur op Camping Zonneweelde in Nieuwvliet, Zeeland, Nederland.

Op een prachtige locatie vlakbij het Noordzeestrand vakantiewoningen voor 2 tot 6 personen te huur op Camping Zonneweelde, Nieuwvliet, Zeeland, Nederland.
Familiecamping met kinderfaciliteiten en openlucht zwembad.

Deze Camping Zonneweelde Lodge type Duin Lodge de Luxe 4-personen heeft een gezellig ingerichte woonkamer met open luxe keuken. In de keuken een afwasmachine, magnetron, koffiemachine van Dolce Gusto en waterkoker.  Er zijn twee 2-persoons slaapkamers. Badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Voor buiten een terras met schaduwdoek en loungeset.

Camping Zonneweelde in Nieuwvliet

Deze 5 sterrencamping Zonneweelde heeft veel faciliteiten, zoals een pannaveld voor een potje voetbal of volleybal. Natuurlijk het prachtige zwembad, met waterspeeltuin, klimtoren en glijbaan. Daarnaast ook een waterspeelplaats in het zand, om lekker sluizen te graven of kastelen te bouwen! Het animatieteam verzorgt leuke activiteiten zoals goochelshow, playback, speurtocht en nog veel meer! Zit het weer even niet mee dan kunnen de kinderen zich prima vermaken in de indoorspeeltuin, met interactieve Game Wall. In het Piazza Italian restaurant op het park kunt u heerlijk genieten van een lekkere pasta of pizza. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de supermarkt op het park.

De omgeving van Camping Zonneweelde in Zeeland

De ligging van deze camping is perfect. Als gast van deze Camping Zonneweelde Lodge type Duin Lodge de Luxe 4-personen zit u vlakbij het Noordzeestrand, dus lekker met de kinderen pootjebaden, zwemmen of schelpen zoeken. De camping ligt aan een fietsknooppunt netwerk dus ontdek de mooiste plaatsjes op de fiets. Fietsen, ook E-Bikes, zijn te huur bij de receptie. Bezoek het visserijmuseum in Breskens of de struisvogelboerderij. Ook een rondvaart op het Kanaal van Gent is een optie.

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Camping Zonneweelde Lodge type Duin Lodge de Luxe 4-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op deze camping Zonneweelde aan het Noordzeestrand in Nieuwvliet, in de provincie Zeeland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht