Vakantiehuis Nieuwvliet: Huis type Strandslaaphuisje voor senioren 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Nieuwvliet-Bad), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Nieuwvliet, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiewoning voor 6 personen te huur op Camping Zonneweelde in Nieuwvliet, Zeeland, Nederland.

Op een prachtige locatie vlakbij het Noordzeestrand vakantiewoningen voor 2 tot 6 personen te huur op Camping Zonneweelde, Nieuwvliet, Zeeland, Nederland.
Familiecamping met kinderfaciliteiten en openlucht zwembad.

Dit unieke Camping Zonneweelde Huis type Strandslaaphuisje voor senioren 6-personen staat direct op het strand bij Nieuwvliet. Het strandhuisje heeft een TV, afwasmachine, magnetron, Dolce Gusto koffiemachine en waterkoker. Woonkamer met slaapbank, op de bovenverdieping, met een prachtig zeezicht, een 2-persoons bed en een stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee terrassen, één met zeezicht en één met duinzicht. Loungeset en eettafel buiten. Overdekt terras met loungeset.

Informatie over Camping Zonneweelde in Zeeland

Er zijn veel faciliteiten op Camping Zonneweelde. De kinderen zullen zich prima vermaken in het zwembad, of in de waterspeeltuin met glijbaan en klimtoren. Ook kastelen bouwen kan bij de waterspeelplaats in het zand. Verder is er een voetbalveld, panna- en badmintonveld. Het animatieteam organiseert super leuke activiteiten bijvoorbeeld een goochelshow, speurtochten en sportactiviteiten zoals Bubbleball. Zit het weer niet mee, dan naar de grote binnenspeeltuin met interactieve Game Wall. Na een lange stranddag hoeft u niet de keuken meer in. Haal een lekkere pizza of pasta bij het restaurant Piazza. In de supermarkt op het park haalt u de dagelijkse boodschappen en de verse broodjes voor uw ontbijt.

Uitstapjes in de buurt van Nieuwvliet

Als gast van dit Camping Zonneweelde Huis type Strandslaaphuisje voor senioren 6-personen kunt u lekker naar het Noordzeestrand om te zwemmen, zonnen of om schelpen te zoeken, het Noordzee strand is vlakbij! U kunt op de fiets de omgeving verkennen en een mooie fietstocht maken. Fietsen, ook E-Bikes, kunt u huren bij de receptie. Verder is er ook voldoende te beleven, het visserijmuseum in Breskens met verschillende zee schatten is een bezoekje waard of de struisvogelboerderij in Monnikenwerve. Ook een bezoek aan het gezellige Belgische stadje Brugge is te moeite waard! 

Met een verblijf in dit Camping Zonneweelde Huis type Strandslaaphuisje voor senioren 6-personen zult u heerlijk genieten van een uniek uitzicht op het Noordzeestrand in het Zeeuwse Nieuwvliet. U bent van harte welkom! Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht