Vakantiehuis Nieuwvliet: Bungalow type CUB6 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Nieuwvliet), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Nieuwvliet, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Comfort bungalow voor 6 personen te huur op EuroParcs Bad Meersee in Nieuwvliet, Zeeland, Nederland.

In het prachtige Zeeuws Vlaanderen in Zeeland vlakbij het Noordzee strand vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6 personen op het EuroParcs Bad Meersee in Nieuwvliet, Zeeland. Ideale locatie voor een strandvakantie in Nederland.

Deze stijlvolle EuroParcs Bad Meersee Bungalow type CUB6 6-personen is een gezellig en modern ingerichte bungalow met veel lichtinval door de grote ramen en met een schuifpui naar het ruime gemeubileerde terras. In de open keuken heeft u de beschikking over een afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron. Er zijn drie slaapkamers waarvan één met stapelbed. Bij aankomst hoeft u geen bedden meer op te maken dit is, als extra service, al voor u gedaan en er ligt een handdoekenpakket voor u klaar! Badkamer met douche en wastafel en toilet. Op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi. In deze bungalow zijn huisdieren (max.2) toegestaan.

Vakantiepark EuroParcs Bad Meersee

Voor de echte strandliefhebber ligt dit vakantiepark op een ideale locatie vlakbij het Noordzeestrand. Op het park zelf zijn er nog geen faciliteiten, maar in het gezellige dorpje Cadzand-Bad zijn er voldoende winkels, supermarkt en restaurants aanwezig.

De omgeving van het vakantiepark

In het Zeeuwse landschap kunt u in alle rust genieten van de ruimte en al het natuurschoon wat Zeeland te bieden heeft. Als gast van deze EuroParcs Bad Meersee Bungalow type CUB6 6-personen zijn voldoende uitstapjes in de omgeving te maken, zoals een bezoek aan de Belgische steden Brugge, Knokke, of Gent. Ga op zoek naar zeehonden op de zandbanken van de Westerschelde of bezoek zeker ook het attractiepark Neeltje Jans. De omgeving leent zich ook prima voor prachtige fietstochten door Zeeuwse land. U komt vast tijd tekort, er zijn voldoende mogelijkheden!

In deze gezellige EuroParcs Bad Meersee Bungalow type CUB6 6-personen beleeft  u een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Zeeland. Wij verwelkomen u graag, tot ziens!

Ga terug naar overzicht