Vakantiehuis Nieuwvliet: Bungalow Type CUB4 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Nieuwvliet), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Nieuwvliet, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 4 personen te huur op EuroParcs Bad Meersee in Nieuwvliet, Zeeland, Nederland.

In het prachtige Zeeuws Vlaanderen in Zeeland vlakbij het Noordzee strand vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6 personen op het EuroParcs Bad Meersee in Nieuwvliet, Zeeland. Ideale locatie voor een strandvakantie in Nederland.

Deze moderne EuroParcs Bad Meersee Bungalow type CUB4 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer met grote raampartijen voor veel lichtinval en een schuifpui naar het ruime terras. De open keuken beschikt over een afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Als extra service zijn de bedden bij aankomst al voor u opgemaakt en ligt er een handdoekenpakket voor u klaar! Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Huisdieren zijn toegestaan en op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Op vakantiepark EuroParcs Bad Meersee

Dit vakantiepark ligt op een locatie vlakbij het Noordzeestrand dus ideaal voor de strandliefhebber! Op het park zelf zijn er nog geen faciliteiten, het park is nog volop in ontwikkeling, maar in de directe omgeving - zoals in het gezellige Cadzand-Bad - zijn er voldoende winkels, supermarkt en restaurants aanwezig.

De omgeving van het park

Als gast van deze EuroParcs Bad Meersee Bungalow type CUB4 4-personen kunt u genieten van de rust en de ruimte in het Zeeuwse land. Er zijn voldoende uitstapjes in de omgeving te maken, zoals de Belgische steden Knokke, Gent of Brugge. Zeer zeker de moeite waard! Geniet van de prachtige natuur van de Westerschelde en zoek naar de zeehonden op de zandbanken! Bezoek zeker ook het attractiepark Neeltje Jans. De omgeving leent zich ook prima voor prachtige fietstochten door Zeeuwse land. Kortom voldoende mogelijkheden, u komt vast tijd tekort!

In dit gezellige EuroParcs Bad Meersee Bungalow type CUB4 4-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Zeeland. Wij verwelkomen u graag, tot ziens!

Ga terug naar overzicht