Vakantiehuis Nieuwvliet-Bad: Luxe bungalow type 4L 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Nieuwvliet), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Nieuwvliet-Bad, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe Bungalow type 4L op Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad in Zeeland

Vlakbij het Noordzeestrand op het eiland Zeeuws-Vlaanderen prachtige nieuwe vakantiewoningen te huur voor 4 - 22 personen op Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Familiepark met groot indoor speelparadijs en overdekt zwembad.

Activiteiten in de omgeving van Nieuwvliet-Bad

Deze gloednieuwe geschakelde Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad Zeeland Luxe Bungalow type 4L 4-personen is een perfecte locatie voor zee en zonliefhebbers, lekker uitwaaien aan het Noordzeestrand. Ook in de omgeving valt genoeg te beleven, zoals de prachtige natuurgebieden Het Zwin, De Braakman en De Verdronken Zwarte Polder, de gezellige dorpjes Cadzand-Bad en Sluis liggen vlakbij, en een dagtocht naar de Belgische historische steden Brugge en Gent maken uw vakantie compleet.

Over het vakantiepark aan zee in Zeeland

Als gast van de Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad Zeeland Luxe Bungalow type 4L 4-personen heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Er is een overdekt zwembad met bruisbank en apart kleuterbad, een groot indoor speelparadijs, airtrampoline, waterspeeltoestel, trekvlot, en diverse speelattributen op het park. U kunt een potje jeu- de boules of tafeltennis spelen. Wilt u liever op de fiets de omgeving verkennen? Dat kan, u kunt op het park fietsen huren. Ook een hengel uitgooien bestaat tot de mogelijkheden, zowel op het park als natuurlijk in de Noordzee. De visvergunning is bij de receptie verkrijgbaar. Voor een heerlijke lunch of diner kunt u terecht bij het restaurant Heerlyckheijd. Lekkere verse broodjes voor uw ontbijt haalt u bij de minimarkt op het park.  

In deze Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad Zeeland Luxe Bungalow type 4L 4-personen beschikt u over 73m2 woonoppervlakte met op de begane grond een woonkamer met eet- en zithoek, radio, Flatscreen TV, DVD- en CD speler. De open keuken beschikt over een combimagnetron, afwasmachine, Senseo en koffiezetapparaat. Apart toilet. Twee persoons slaapkamer, badkamer met douchecabine en wastafel. Op de eerste verdieping een 2-pers. slaapkamer. In één van de slaapkamers is een extra TV. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Sauna en sunshower, wasmachine en droogautomaat. Als extra service zijn bij aankomst de bedden voor u opgemaakt!

Voor buiten beschikt u over een terras met tuinmeubilair. In deze bungalow zijn een kinderbed en -stoel standaard aanwezig. Het gebruik van Wifi is gratis, en de bungalow is rookvrij! Het resort beschikt over verschillende type bungalows van 4 - 22 personen. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Wij heten u van harte welkom op Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad in de provincie Zeeland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht