Vakantiehuis Nieuwvliet-Bad: Comfort Bungalow type 6C2 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Nieuwvliet), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Nieuwvliet-Bad, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Comfort Bungalow type 6C2 op Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad in Zeeland

Vlakbij het Noordzeestrand op het eiland Zeeuws-Vlaanderen prachtige nieuwe vakantiewoningen te huur voor 4 - 22 personen op Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Familiepark met groot indoor speelparadijs en overdekt zwembad.

Omgeving van het park in Nieuwvliet-Bad

Lekker uitwaaien aan het Noordzeestrand? Deze vrijstaande Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad Zeeland Comfort Bungalow type 6C2 6-personen is een perfecte locatie voor zee en zonliefhebbers. Ook in de omgeving valt genoeg te beleven, zoals de prachtige natuurgebieden Het Zwin, De Braakman en De Verdronken Zwarte Polder, de gezellige dorpjes Cadzand-Bad en Sluis liggen vlakbij, en een dagtocht naar de Belgische historische steden Brugge en Gent maken uw vakantie compleet.

Deze ruime Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad Zeeland Comfort Bungalow type 6C2 6-personen heeft een woonkamer met radio, Flatscreen TV, DVD- en CD speler. De open keuken is uitgerust met een combimagnetron, afwasmachine, Senseo en koffiezetapparaat. Apart toilet. Twee persoons slaapkamer, badkamer met douchecabine en wastafel. Op de eerste verdieping twee 2-pers. slaapkamers. In één van de slaapkamers is een extra TV. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

Voor buiten beschikt u over een terras met (verstelbaar) tuinmeubilair en een parasol. In deze bungalow zijn een kinderbed en -stoel standaard aanwezig, en de bungalow is rookvrij! Het resort beschikt over verschillende type bungalows van 4 - 22 personen. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Faciliteiten op het vakantiepark in Zeeland

Tijdens uw verblijf in deze Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad Zeeland Comfort Bungalow type 6C2 6-personen heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Er is een overdekt zwembad met bruisbank en apart kleuterbad, een groot indoor speelparadijs, airtrampoline, waterspeeltoestel, trekvlot, en diverse speelattributen op het park. U kunt een potje jeu- de boules of tafeltennis spelen. Wilt u liever op de fiets de omgeving verkennen? Dat kan, u kunt op het park fietsen huren. Ook een hengeltje uitgooien bestaat tot de mogelijkheden, zowel op het park als natuurlijk in de Noordzee. De visvergunning is bij de receptie verkrijgbaar. Voor een heerlijke lunch of diner kunt u terecht bij het restaurant Heerlyckheijd en de lekkere verse broodjes voor uw ontbijt haalt u bij de minimarkt op het park.

Wij willen u graag verwelkomen op het Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad aan de kust in Zeeland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht