Vakantiehuis Midlaren: Bungalow type 8LZ 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Midlaren ), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Midlaren, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime 8-persoons vakantiewoning te huur op Summio Waterpark De Bloemert in Midlaren, Drenthe, Nederland.

Prachtig vakantiepark gelegen aan het Zuidlaardermeer en vlakbij de Noordlaarder bossen. Vakantiewoningen te huur voor 2-12 personen op Summio Waterpark De Bloemert in Midlaren, Drenthe, Nederland.

Deze fantastische Summio Waterpark De Bloemert Midlaren Bungalow type 8LZ 8-personen heeft een eigen overdekt privé zwembad met een jetstream! Verder nog meer luxe in deze bungalow zoals een sauna met zonnehemel voor 3 personen en een zonnebank. De bungalow beschikt over 2 badkamers waarvan één met ligbad en één met douche/rainshower. Er zijn twee aparte toiletten, een wasmachine en droger.

De bungalow is vrijstaand, gelegen aan het water en heeft een luxueus interieur. In de open keuken vindt u een afwasmachine en combimagnetron, Nespresso koffiemachine en een elektrische citruspers. Er zijn 4 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers zijn voorzien van een extra flatscreen TV. Als extra service zijn de bedden bij aankomst al voor u opgemaakt! Er is standaard een kinderbed en -stoel aanwezig evenals een traphekje. Buiten heeft u een terras direct aan het water met eigen aanlegsteiger. Er is verstelbaar terrasmeubilair, ligstoelen en een parasol. Deze bungalow is rook- en huisdiervrij en u het gebruik van WiFi is gratis.

Faciliteiten op het vakantiepark in Drenthe

Als gast van deze super luxe Summio Waterpark De Bloemert Midlaren Bungalow type 8LZ 8-personen kunt u met de hele familie genieten van een welverdiende vakantie aan het water. Direct gelegen aan het Zuidlaardermeer, u kunt zo met uw boot eventueel via de jachthaven op het park het meer op. Summio Waterpark De Bloemert beschikt over een eigen surf- en zeilschool, dus actief bezig zijn in uw vakantie is geen probleem. Ook kanoën en waterfietsen behoort tot de mogelijkheden. Het park beschikt tevens over een tennis- en midgetgolfbaan en een visvijver. Wilt u genieten van een fijne wandel- of fietstocht in het bos? Ook dat is mogelijk want tegenover het park ligt het Noordlaarderbos. De kinderen zich prima vermaken bij het Fun en Entertainment team terwijl u geniet van een hapje en een drankje bij Paviljoen De Bloemert.

De omgeving van het vakantiepark in Midlaren

In de naaste omgeving van dit Summio Waterpark De Bloemert zijn er tal van leuke dagtripjes te maken zoals een dag naar WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen of breng een bezoek aan het Drents museum in Assen en natuurlijk mag een kijkje bij de Drentse hunebedden niet ontbreken. Ontdek met de allerkleinsten het kabouterbos in Eext, of het Sprookjeshof in Zuidlaren met indoor speelparadijs en kinderboerderij. De provincie Drenthe biedt veel mogelijkheden en leuke activiteiten! Even lekker shoppen kan ook in de stad Groningen maar op 15 km van het park vandaan.

Wij zien u graag als gast in deze Summio Waterpark De Bloemert Midlaren Bungalow type 8LZ 8-personen in Midlaren in de provincie Drenthe. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht