Vakantiehuis Midlaren: Bungalow type 6B 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Midlaren ), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Midlaren, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige 6-persoons vakantiewoning te huur op Summio Waterpark De Bloemert in Midlaren, Drenthe, Nederland.

Prachtig vakantiepark gelegen aan het Zuidlaardermeer en vlakbij de Noordlaarder bossen. Vakantiewoningen te huur voor 2-12 personen op Summio Waterpark De Bloemert in Midlaren, Drenthe, Nederland.

In deze Summio Waterpark De Bloemert Midlaren Bungalow type 6B 6-personen kunt u gratis gebruik maken van WiFi. De Bungalow heeft een gezellige woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, radio en CD-speler. De open keuken is voorzien van een afwasmachine en magnetron. Tevens op de begane grond een 2 pers. slaapkamer, de overige 2 slaapkamers zijn op de 1ste etage. Badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel. Apart toilet. Buiten is een terras met terrasmeubilair. Deze bungalow heeft geen eigen parkeerplaats, u kunt uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats.

Summio Waterpark De Bloemert in Midlaren

Genieten van een heerlijke vakantie? Dat kan als gast in deze Summio Waterpark De Bloemert Midlaren Bungalow type 6B 6-personen, genieten van de vele watersporten op het Zuidlaardermeer, een bootje huren en via de jachthaven op het park het meer verkennen, hoe heerlijk is dat? Summio Waterpark De Bloemert beschikt over een eigen zeilschool, hier kunt u de fijne kneepjes van het zeilen onder de knie krijgen. Ook surfen, kanoën en waterfietsen behoort tot de mogelijkheden. Het park beschikt over een tennis- en midgetgolfbaan, en u kunt lekker relaxen bij de visvijver. Maak een mooie fiets- of wandeltocht in de tegenover het park gelegen Noordlaarderbos. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij het Paviljoen De Bloemert, terwijl de kinderen zich prima vermaken bij het Fun en Entertainment team.

De omgeving van dit mooie vakantiepark in Drenthe

Op dit Summio Waterpark De Bloemert gaat u zeker een heerlijke vakantie beleven. In de omgeving is van alles te doen, bezoek de hunebedden, maak een dag vrij voor de WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen, ontdek met de allerkleinsten het Kabouterbos in Eext, ook kunt u een bezoek brengen aan het Drents Museum in Assen. Kortom de provincie Drenthe biedt veel mogelijkheden en is er voor elk wat wils. Liever een dagje naar de stad? Beklim de Martinitoren in Groningen of ga heerlijk even shoppen. De stad Groningen ligt maar op 15 km afstand van het park.

Wij heten u van harte welkom in deze Summio Waterpark De Bloemert Midlaren Bungalow type 6B 6-personen in de prachtige omgeving van Midlaren in de provincie Drenthe. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht