Vakantiehuis Midlaren: Bungalow type 2C 2-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Midlaren ), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Midlaren, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse 2-persoons vakantiewoning te huur op Summio Waterpark De Bloemert in Midlaren, Drenthe, Nederland.

Prachtig vakantiepark gelegen aan het Zuidlaardermeer en vlakbij de Noordlaarder bossen. Vakantiewoningen te huur voor 2-12 personen op het Summio Waterpark De Bloemert in Midlaren, Drenthe, Nederland.

De Summio Waterpark De Bloemert Midlaren Bungalow type 2C 2-personen is van alle gemakken voorzien. De Bungalow is vrijstaand, gelijkvloers en gelegen aan het water. De woonkamer is voorzien van een zit- en eethoek, Flatscreen TV en radio, DVD- en CD-speler. In de open keuken treft u aan een afwasmachine, combimagnetron en een Nespresso koffiemachine. Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Buiten is een uitpandige berging en het terras is voorzien van deels verstelbaar tuinmeubilair en een parasol. Deze bungalow is rook- en huisdiervrij en u kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Op dit mooie vakantiepark in Drenthe

Summio Waterpark De Bloemert beschikt over een eigen zeilschool, hier kunt u de fijne kneepjes van het varen onder de knie krijgen. U kunt hier uw eigen bootje huren en vaart zo vanuit de jachthaven op het park het Zuidlaardermeer op. Op het park is verder nog een tennis- en midgetgolfbaan en u kunt heerlijk ontspannen een hengeltje uitgooien in de visvijver. Voor de kinderen is er een Fun en Entertainment team en bij het Paviljoen De Bloemert kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje.

De omgeving van Summio Waterpark De Bloemert

In de omgeving van deze Summio Waterpark De Bloemert Midlaren Bungalow type 2C 2-personen zijn er diverse mogelijkheden; natuurlijk de watersport op het Zuidlaardermeer maar tegenover het Park liggen de Noordlaarderbossen voor een heerlijke wandeling, of ontdek de vele fietsroutes in de omgeving. Natuurlijk mag een bezoek aan de Drentse hunebedden niet ontbreken. Voor de kinderen is een dagje naar WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen een super idee en voor de kleintjes is het Kabouterbos in Eext een leuk uitje! Liever een dagje naar de stad? In Groningen (15 km) kunt u heerlijk winkelen of cultuur snuiven, beklim de Martinitoren voor een geweldig uitzicht!

Met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie in deze Summio Waterpark De Bloemert Midlaren Bungalow type 2C 2-personen in de prachtige omgeving van de mooie provincie Drenthe. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht