Vakantiehuis Medemblik: Bungalow type Restyled 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Medemblik), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Medemblik, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 4 personen te huur op EuroParcs IJsselmeer in Medemblik, Noord-Holland, Nederland.

Op korte afstand van het IJsselmeer vakantievilla's voor 4-6 personen te huur op EuroParcs IJsselmeer in Medemblik, Noord-Holland. Vakantiepark met binnenzwembad en villa's aan het water met eigen aanlegsteiger.

Deze vrijstaande EuroParcs IJsselmeer Bungalow type Restyled 4-personen beschikt over een gezellige en modern ingerichte woonkamer met flatscreen TV. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Drie slaapkamers met boxspringbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Via de woonkamer komt u door de openslaande deuren in de ruime tuin met gemeubileerd terras. Deze bungalow heeft een ligging direct aan het water en is er een eigen aanlegsteiger. Het gebruik van WiFi is gratis.

Vakantiepark EuroParcs IJsselmeer

Het park ligt op een prachtige locatie aan het IJsselmeer en beschikt over een eigen zandstrand en een overdekt zwembad met glijbaan. Voor de kleintjes is er een apart kinderbad. Verder op het park zijn er meerdere speeltuinen, een airtrampoline, sportvelden zoals voet- volley- en basketbal. Er is een animatieteam in de schoolvakanties die leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert. Lekker eten kun je in het brasserie 't Stolpje met terras aan het water. Bij de receptie is fiets- en skelterverhuur mogelijk. Ook hengelsportverhuur sloep- en kanoverhuur ontbreekt niet. Wilt u liever uw eigen boot meenemen? Geen probleem, is een boothelling aanwezig. Een balletje slaan kan op de all-weather tennisbanen.

De omgeving van het vakantiepark in Medemblik

Als gast van deze EuroParcs IJsselmeer Bungalow type Restyled 4-personen en wellicht watersportliefhebber zijn er voldoende mogelijkheden, even lekker varen of kanoën, maar ook op de fiets de prachtige omgeving verkennen is een optie. Bezoek het kasteel Radboud in Medemblik maar ook het prachtige stadje Hoorn is de moeite waard. Ook leuk is een bezoek aan de kaasmarkt in Alkmaar en aansluitend pakt u een gezellig terrasje of kunt u lekker gaan winkelen. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is ook beslist een bezoek waard! 
Bij de receptie vindt u informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving. Hier kunt u ook fietsen huren voor een prachtige fietstocht in de omgeving.

In deze gezellige EuroParcs IJsselmeer Bungalow type Restyled 4-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie aan het IJsselmeer in Medemblik. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht