Vakantiehuis Medemblik: Bungalow type Comfort 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Medemblik), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Medemblik, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 6 personen te huur op EuroParcs IJsselmeer in Medemblik, Noord-Holland, Nederland.

Op korte afstand van het IJsselmeer vakantievilla's voor 4-6 personen te huur op EuroParcs IJsselmeer in Medemblik, Noord-Holland. Vakantiepark met binnenzwembad en villa's aan het water met eigen aanlegsteiger. 

Deze vrijstaande EuroParcs IJsselmeer Bungalow type Comfort 6-personen beschikt over een gezellig ingerichte woonkamer met openslaande deuren naar het terras. In de keuken is alles wat u nodig heeft zoals een koffiezetapparaat en waterkoker, afwasmachine en combimagnetron. Apart toilet. Op de eerste verdieping drie slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet. Tuin met ligging direct aan het water, terras en tuinmeubilair. U kunt gratis gebruik maken van WiFi. EuroParcs IJsselmeer beschikt over meerdere type vakantiewoningen, ook enkele met privé sauna. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

EuroParcs IJsselmeer

Dit park is perfect gelegen direct aan het IJsselmeer, er is een fijn zandstrand maar ook een overdekt zwembad met glijbaan en een apart peuterbad. De kinderen zullen zich prima vermaken bij de speeltuinen of op de airtrampoline. In de schoolvakanties (4 weken) organiseert het animatieteam leuke sport- en spelactiviteiten voor alle leeftijden. Verder is er een sportveld en basketbalveld en een balletje slaan kan op de all-weather tennisbanen. Lekker eten kan bij Brasserie 't Stolpje met een groot terras wat gedeeltelijk aan het water ligt hier is het genieten van een heerlijke lunch of diner. Een tochtje maken in een boot of sloep en hiermee de omgeving vanaf het water te verkennen is ook een optie, boten zijn bij de receptie te huur. Maar het is ook mogelijk uw eigen boot mee te nemen, er is een boothelling bij het park.

Uitstapjes in de omgeving van het vakantiepark in Medemblik

In de omgeving van het park kunt u als gast van deze EuroParcs IJsselmeer Bungalow type Comfort 6-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. Bezoek het gezellige stadscentrum van Medemblik of het kasteel Radboud, maar ook de altijd gezellige kaasmarkt op vrijdag in Alkmaar is beslist de moeite waard! Het historische stadje Hoorn is ook een aanrader en natuurlijk niet te vergeten het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Bij de receptie kunt u fietsen en skelters  huren, vraag even naar mooie fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze gezellige EuroParcs IJsselmeer Bungalow type Comfort 6-personen genieten van een super vakantie aan het IJsselmeer in Medemblik. Wij heten u van harte welkom. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht