Vakantiehuis Maastricht: Vakantiewoning type Prinsenvilla Prestige 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Maastricht), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Maastricht, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantiewoning voor 8 personen te huur op Dormio Resort Maastricht in Limburg, Nederland.

Vlakbij de prachtige stad Maastricht luxe vakantiewoningen te huur voor 2 tot 20-personen op Dormio Resort in Maastricht.
Wellness Resort met binnenzwembad en kinderanimatie.

Deze luxe Dormio Resort Maastricht Vakantiewoning type Prinsenvilla Prestige 8-personen heeft een moderne woonkamer met zit- en eethoek, de keuken is van alle gemakken voorzien zoals een kookeiland, kokend waterkraan, combi-oven, afwasmachine en Nespresso apparaat. Vanuit de woonkamer stapt u, via de openslaande deuren, zo het gemeubileerde terras met buitenhaard op. Er zijn vier slaapkamers met alle een eigen badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet. Twee badkamers hebben een ligbad. Het gebruik van Wifi in deze vakantiewoning is gratis. Er zijn twee eigen parkeerplaatsen.

Over Dormio Resort Maastricht

Dit resort heeft een uitstekende locatie midden in het heuvelachtige landschap vlakbij Maastricht. Lekker zwemmen kan in het overdekte zwembad met apart kinderbad met speeltoestellen en glijbaan. Het Fun & Entertainmentteam verzorgt leuke sport- en spel activiteiten in de vakantieperiodes. Op het resort zijn verschillende horecamogelijkheden zoals 't Proeflokaal Drinken voor een gezellige borrel of kopje koffie met natuurlijk Limburgse vlaai! U kunt ook een reservering maken bij het sterrenrestaurant en voor een snelle hap of pizza kunt u bij de snackbar terecht. Verse broodjes haalt u bij de eigen bakkerij.

Uitstapjes in de buurt van het resort in Limburg

Als gast van deze Dormio Resort Maastricht Vakantiewoning type Prinsenvilla Prestige 8-personen kunt u genieten van de prachtige natuur in het heuvelachtige Limburg, pak de fiets en verken de omgeving. Fietsen zijn bij het resort te huur, ook E-Bikes. Natuurlijk pakt u even een terrasje op het Vrijthof in Maastricht maar bezoek ook de ondergrondse grotten of het Fort Sint Pieter. Kasteel Hoesbroek is ook de moeite waard en neem een kijkje bij het drielandenpunt in Vaals.

In deze gezellige Dormio Resort Maastricht Vakantiewoning type Prinsenvilla Prestige 8-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Limburg. U zult fijne herinneringen overhouden. Wij verwelkomen u graag. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht