Vakantiehuis Maastricht: Vakantiewoning type Koopliedenhuis Comfort 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Maastricht), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Maastricht, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime vakantiewoning voor 6 personen te huur op Dormio Resort in Maastricht, Limburg, Nederland

Vlakbij de prachtige stad Maastricht luxe vakantiewoningen te huur voor 2 tot 20-personen op Dormio Resort in Maastricht. Wellness Resort met binnenzwembad en kinderanimatie.

Deze ruime Dormio Resort vakantiewoning type Koopliedenhuis Comfort 6-personen is een goed verblijf om te reserveren voor een fiets-of wandelvakantie. Er is een gezellige woonkamer met open haard, T,V, zit- en eethoek. In de keuken een vaatwasmachine, koelkast, Combi-oven, broodrooster, waterkoker en Nespresso apparaat. Apart toilet. Op de eerste etage drie 2-persoonsslaapkamers en badkamer met ligbad, douche en toilet. Gratis gebruik van WiFi. In de tuin tuinmeubilair en parasol. Bij deze woning is een privé parkeerplaats.

Het Dormio Resort in Maastricht

Als gast van deze Dormio Resort vakantiewoning type Koopliedenhuis Comfort 6-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Voor de kinderen is er een recreatieteam die leuke activiteiten tijdens de schoolvakanties organiseert. Veel zwemplezier heeft u in het verwarmde binnenzwembad en apart kinderbad met speeltoestellen en glijbaan. Er zijn diverse horecagelegenheden op dit resort zoals een sterrenrestaurant, een bakkerij, snackbar voor een snelle hap of een pizza en  bij 't Proeflokaal Drinken is het gezellig borrelen op het terras. Niet te vergeten het SpaSereenMaastricht met meerdere zwembaden, sauna's en Turks stoombad. De golfliefhebber kan terecht op de 27-holes golfbaan naast het resort.

In de omgeving van dit mooie vakantieresort in Limburg

Er is er voldoende te beleven in de naaste omgeving van dit vakantiepark. De omgeving leent zich uitstekend voor prachtige wandel- en fietstochten, fietsen en e-Bikes zijn op het resort te huur. Een bezoek aan de grotten, of het Fort Sint Pieter hoort ook bij een bezoek aan Limburg en natuurlijk pakt u ook even een terrasje op het Vrijthof. Geniet van het prachtige heuvelachtige landschap en neem een kijkje bij het drielandenpunt in Vaals. Kasteel Hoensbroek is ook de moeite waard!

In deze Dormio Resort vakantiewoning type Koopliedenhuis Comfort 6-personen in het prachtige Zuid-Limburg vlakbij Maastricht zult u genieten van een welverdiende vakantie. U bent van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht