Vakantiehuis Maastricht: Vakantiewoning type Aqua Wellness 2-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Maastricht), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Maastricht, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Wellness vakantiewoning te huur voor 2-personen op Dormio Resort in Maastricht, Limburg Nederland.

Vlakbij de prachtige stad Maastricht luxe vakantiewoningen te huur voor 2 tot 20-personen op Dormio Resort in Maastricht. Wellness Resort met binnenzwembad en kinderanimatie.

Deze luxe Dormio Resort Maastricht Wellnesswoning type Aqua Wellness 2-personen is een geschakelde woning met eigen wellness faciliteiten. De gezellig ingerichte woonkamer heeft een houtkachel en TV. De keuken is voorzien van een koelkast, combi oven, afwasmachine, broodrooster, waterkoker, grillplaat en Nespresso apparaat. Apart toilet. Op de eerste verdieping een 2 pers. slaapkamer, badkamer met douche, wastafel en toilet. Via de openslaande deuren toegang naar het grote terras met buitensauna, bubbelbad, barbecue en loungeset. Het gebruik van WiFi is gratis.

Dormio Resort in Maastricht

Op deze prachtige locatie vlakbij het centrum van Maastricht zult u genieten van een ontspannen vakantie. U kunt lekker zwemmen in het verwarmde binnenzwembad, met apart bad voor kinderen met speeltoestellen en glijbaan. Er is altijd wel iets te doen op dit park want het Fun & Entertainment team organiseert leuke sport-, spel- en wateractiviteiten. Verder op het park voldoende horeca zoals een sterrenrestaurant, snackbar voor de snelle hap of pizza en bij 't Proeflokaal Drinken kan men gezellig borrelen of genieten van een kopje koffie met Limburgse vlaai! Bij de bakkerij kunnen de verse broodjes voor het ontbijt worden gehaald en voor de golfliefhebber ligt er een 27-holes golfbaan naast het resort. En niet te vergeten het nieuwe SpaSereenMaastricht met verschillende zwembaden, sauna's, bubbelbaden en Turks stoombad. Hier is het ontspannen genieten tijdens de vakantie.

Uitstapjes in de omgeving van dit vakantiepark in Limburg

In het prachtige heuvellandschap van het gastvrije Limburg kunt u als gast van deze Dormio Resort Maastricht Wellnesswoning type Aqua Wellness 2-personen kiezen uit leuke uitstapjes. De ligging biedt veel mogelijkheden, lekker wandelen of fietsen en ontdek zo de omgeving, fietsen, ook E-Bikes zijn op het resort te huur. Ook is het mogelijk Maastricht vanaf het water te bekijken. Natuurlijk gaat u even een terrasje pakken op het Vrijthof in Maastricht, maar bezoek ook de grotten of het Fort Sint Pieter. En het kasteel Hoensbroek is een bezoek waard! 
Vraagt u bij de receptie naar mooie fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze Dormio Resort Maastricht Wellnesswoning type Aqua Wellness 2-personen genieten van een ontspannen vakantie in prachtige Maastricht in Limburg. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht