Vakantiehuis Maarn: Chalet type Hackfort 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Utrecht (Maarn), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Maarn, Utrecht, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe chalet voor 6 personen te huur op EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug in Maarn, Utrecht, Nederland.

Midden in het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug vakantiewoningen te huur voor 4 tot 6-personen op EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug in Maarn, Utrecht. Familiepark met zwembad en kinderfaciliteiten.

Dit vrijstaande prachtige EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug Chalet type Hackfort 6-personen beschikt over een knusse woonkamer met schuifdeur naar het terras. In de open keuken bevindt zich een koel-vriescombinatie, afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Er zijn drie slaapkamers waarvan één met 2-persoonsbed. Badkamer met douche en wastafel en toilet. U kunt u op het terras gebruik maken van tuinmeubilair. Het gebruik van WiFi in dit chalet is gratis, en huisdieren zijn toegestaan. Er is bij dit chalet parkeergelegenheid voor één auto.

Over vakantiepark EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

Dit midden in de bossen van Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug ligt dit vakantiepark. Op het park kunt u fietsen huren voor een mooi tochtje in de omgeving. Ook voor kinderen is er voldoende te beleven zoals een een speeltuin met speeltoestellen, een airtrampoline en je kunt lekker zwemmen in het overdekte zwembad. In de schoolvakantie zorgt het animatieteam voor leuke sport- en spel activiteiten bij de Adventure-Club. Er is een snackbar op het park en in het restaurant is het uitstekend lunchen en dineren.

De omgeving van het vakantiepark

In dit EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug Chalet type Hackfort 6-personen zal het moeilijk zijn een keuze te maken voor de vele uitstapjes in deze bosrijke omgeving. U kunt bij de receptie een fiets huren en genieten van de  prachtige natuur en bezoek één van de vele kastelen in de omgeving. Bij het recreatiegebied Henschotermeer is het prima vertoeven op het water of aan het strand. Even lekker shoppen of cultuur snuiven kan in Utrecht en Amersfoort, maar breng ook een bezoek aan de Ouwehands dierenpark in Rhenen, voor de kinderen een avontuur!
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

In dit gezellige EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug Chalet type Hackfort 6-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Utrecht. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht