Vakantiehuis Linden: Chalet type Velthorst 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Linden), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Linden, Noord-Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe chalet voor 6 personen te huur op EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen in Linden, Noord-Brabant, Nederland.

Op een prachtige locatie aan het water van de Kraaijenbergse Plassen luxe vakantiewoningen voor 4 tot 12-personen te huur op EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen in Linden, Noord-Brabant, Nederland.

Dit EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen Chalet type Velthorst 6-personen beschikt over een smaakvol ingerichte woonkamer. In de keuken is alles wat u nodig heeft zoals een koffiezetapparaat en waterkoker, afwasmachine, koelkast en combimagnetron. Drie slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet. Tuin met terras en tuinmeubilair. U kunt gratis gebruik maken van WiFi. Bij dit chalet is één parkeergelegenheid.

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

Dit park is perfect gelegen direct aan De Kraaijenbergse Plassen. Het park beschikt over een eigen strand en bij Happy Boats kunt u een mooie sloep of boot huren om de plassen te verkennen. Op het park is een speeltuin en in de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig die leuke activiteiten organiseert in de Kids Club voor de kleintjes en voor de jeugd vanaf 8 jaar bij de Adventure Club. Bij restaurant & brasserie Op Den Drul kunt u heerlijk lunchen of dineren.

Uitstapjes in de omgeving van het park

In de omgeving van het park kunt u als gast van dit EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen Chalet type Velthorst 6-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. Het Land van Cuijk is een prachtig natuurgebied en bestaat uit bossen, heide en zandverstuivingen. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes. Bij de receptie kunt u fietsen huren, vraag even naar mooie fietsroutes. Voor de kinderen is het amusementspark Tivoli in Berg en Dal met achtbaan en midgetgolfbaan een belevenis. Ook Parc Zoo in Overloon is een leuk uitstapje. Een terrasje pakken of even winkelen kan in het gezellige Nijmegen.

U kunt in dit EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen Chalet type Velthorst 6-personen genieten van een super vakantie in Linden in Noord-Brabant. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht