Vakantiehuis Linden: Chalet type Hackfort 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Linden), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Linden, Noord-Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Ruim Chalet voor 8 personen te huur op EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen in Linden, Noord-Brabant, Nederland.

Op een prachtige locatie aan het water van de Kraaijenbergse Plassen luxe vakantiewoningen voor 4 tot 12-personen te huur op EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen in Linden, Noord-Brabant, Nederland.

Deze gelijkvloerse EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen Chalet type Hackfort 8-personen beschikt over een gezellige en ruime woonkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals afwasmachine, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Er zijn vier slaapkamers. Twee badkamers met douche en wastafel. Ruime tuin met terras voorzien van tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Het gebruik van WiFi is gratis.

Over vakantiepark EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

Dit vakantiepark  ligt op een uitstekende locatie aan de Kraaijenbergse Plassen. Via Happy Boats zijn boten en luxe sloepen te huur, u kunt hiermee zelf het prachtige natuurgebied verkennen. Het park beschikt over een eigen strand. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen en in de schoolvakanties organiseert het animatieteam leuke activiteiten voor alle leeftijden. Een dag geen zin aan koken? Op het park kunt u bij restaurant en brasserie Op Den Drul u heerlijk culinair laten verwennen. Ook is er een snackbar op het park.

De omgeving van het vakantiepark

Als gast van dit EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen Chalet type Hackfort 8-personen zijn er voldoende leuke uitstapjes in de omgeving, maak een mooie stadswandeling in het gezellige Nijmegen, maar winkelen of een terrasje pakken kan natuurlijk ook. Geniet van het prachtige natuurgebied Land van Cuijk met bossen, heide en zandverstuivingen, er zijn prachtige wandel- en fietsroutes. Voor de kinderen valt een dagje dierentuin altijd in de smaak denk hierbij aan Zoo Parc in Overloon of Ouwehands Dierenpark in Rhenen. 
Bij de receptie vindt u alle informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In deze gezellige EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen Chalet type Hackfort 8-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de provincie Brabant. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht