Vakantiehuis Linden: Chalet type Hackfort 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Linden), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Linden, Noord-Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 4 personen te huur op EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen in Linden, Noord-Brabant, Nederland.

Op een prachtige locatie aan het water van de Kraaijenbergse Plassen luxe vakantiewoningen voor 4 tot 12-personen te huur op EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen in Linden, Noord-Brabant, Nederland.

Dit vrijstaande EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen Chalet type Hackfort 4-personen beschikt over een gezellige en ruime woonkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Twee slaapkamers met boxspringbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Tuin met terras voorzien van tuinmeubilair. Het gebruik van WiFi is gratis.

Vakantiepark EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

Het park ligt op een prachtige locatie aan de Kraaijenbergse Plassen, dus een ideale locatie voor watersport liefhebbers. Via Happy Boats zijn luxe sloepen en boten te huur, indien gewenst met een luxe picknickmand om lekker een hele dag op te water te vertoeven. Op het park zijn speeltoestellen voor de kinderen en in de schoolvakanties is er een animatieteam die voor leuke activiteiten voor de kinderen organiseert, een Kids Club voor de kleintjes en de Adventure Club voor kinderen vanaf 8 jaar. Op het park is een strandje waar het bij mooi weer heerlijk vertoeven is. Lekker eten kun je in het restaurant & brasserie Op Den Drul.
EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen beschikt over meerdere type chalets, kijk even op de site voor meer informatie, prijzen en speciale aanbiedingen.

De omgeving van het vakantiepark

Als gast van dit EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen Chalet Type Hackfort 4-personen kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden, de ligging van het park is direct aan het water, geweldig om een mooie boottocht te maken. De Staatsbossen Sint Anthonis is een prachtig natuurgebied met bos heide en zandverstuivingen dus ideaal voor een wandel- of fietstocht. Voor de kinderen is Zoo Parc in Overloon een mooi uitstapje. Ook amusementspark Tivoli in Berg en Dal zullen de kinderen een belevenis vinden. Lekker winkelen of een terrasje pakken kan in het nabij gelegen Nijmegen. 
Bij de receptie vindt u informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving. Hier kunt u ook fietsen huren.

In dit gezellige EuroParcs De Kraaijenbegse Plassen Chalet Type Hackfort 4-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie aan de Kraaijenbergse Plassen in Linden. U bent van hart welkom! Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht