Vakantiehuis Lemelerveld: Safaritent type Mus 5-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Lemelerveld), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Lemelerveld, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Safaritent voor 5 personen te huur op Charme Camping Heidepark in Lemelerveld, Overijssel, Nederland.

Safaritenten voor 2 tot 9 personen te huur op de landelijk gelegen Charme Camping Heidepark in Lemelerveld, Overijssel, Nederland. Familiecamping met openlucht zwembad en kinderanimatie.

Deze Charme Camping Heidepark Safaritent type Mus 5-personen heeft een eethoek en in de keukenopstelling een fornuis, magnetron, koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapvertrekken waarvan één met stapelbed en 1-persoons bed. Een overdekt terras met picknicktafel. In deze safaritent zijn huisdieren niet toegestaan.

Charme Camping Heidepark in Lemelerveld

Deze gezellige Charme Camping Heidepark heeft veel faciliteiten, de kinderen kunnen zich prima vermaken in het verwarmde openlucht zwembad en voor de kleintjes is er een peuterbad. Direct achter de camping is een natuurbad met zandstrand en ligweide om even lekker te zonnen. Er zijn meerdere speeltuinen en het animatieteam verzorgt tijdens de schoolvakanties leuke activiteiten zoals knutselochtenden en sportactiviteiten. Als het weer even niet meezit kan er lekker worden geklauterd en geklommen op de speelzolder met ballenbak, tafeltennistafel en kinderbiljart. In het restaurant kunt u heerlijk lunchen of dineren, er zijn ook afhaalmaaltijden te bestellen.

De omgeving van deze camping in Overijssel

U kunt als gast van deze Charme Camping Heidepark Safaritent type Mus 5-personen kiezen uit tal van mogelijkheden. De ligging van dit park is middenin een natuurgebied, perfect om leuke wandel- en fietstochten te maken. Fietsen (en skelters) zijn te huur bij de receptie. U zult de kinderen een plezier doen met een dagje Avonturenpark Hellendoorn, of attractiepark Slagharen. Bezoek ook het historische stadje Deventer met de vele winkeltjes en gezellige terrassen. Als het weer even niet mee zit dan is een bezoek aan het subtropische zwemparadijs De Steg een mogelijkheid. Even een dagje shoppen kan iets verderop in Zwolle.  

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Charme Camping Heidepark Safaritent type Mus 5-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op deze autovrije camping in het Overijsselse Lemelerveld. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht