Vakantiehuis Lemelerveld: Safaritent type Grote Duif 9-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Lemelerveld), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Lemelerveld, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 9
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Grote safaritent voor 9 personen te huur op Charme Camping Heidepark in Lemelerveld, Overijssel, Nederland.

Safaritenten voor 2 tot 9 personen te huur op de landelijk gelegen Charme Camping Heidepark in Lemelerveld, Overijssel, Nederland. Familiecamping met openlucht zwembad en kinderanimatie.

De Charme Camping Heidepark Safaritent type Grote Duif 9-personen is van alle gemakken voorzien, dus luxe kamperen. In het woongedeelte een luxe loungeset en flatscreen TV en de keuken is voorzien van een afwasmachine, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast met vriesvak. Er zijn in deze safaritent 4 slaapkamers, waarvan twee met stapelbedden en één 2-pers. slaapzolder. Eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Een overdekt terras met picknicktafel en twee loungestoelen. Deze safaritent is huisdiervrij.

Faciliteiten op deze Charme Camping

Op deze camping zijn voldoende faciliteiten voor kinderen. Natuurlijk het verwarmde openluchtzwembad met apart peuterbad en glijbaan. Maar ook direct achter deze camping een natuurbad met strand en speeltoestellen. Ook op elk kampeerveld is er een speeltuin. Het park is autovrij dus ideaal voor kinderen. In de schoolvakanties organiseert het animatieteam leuke doe- sport- en knutseldagen. Zit het weer even niet mee dan is de speelzolder een uitkomst, Lekker klauteren in de ballenbak, of een spelletje tafeltennis of kinderbiljart is een optie. Bij het restaurant kunt u maaltijden afhalen maar ook lekker lunchen of dineren of gezellig borrelen.

In de buurt van deze camping in Lemelerveld

Als gast van deze Charme Camping Heidepark Safaritent type Grote Duif 9-personen hoeft u zich niet te vervelen. Het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug met bossen en heidevelden is vlakbij, hier kunt u eindeloze wandel- en fietstochten maken. Geen fiets meegenomen? Geen probleem, fietsen zijn bij de receptie te huur.  Voor de kinderen is een dagje naar de Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Slagharen een belevenis. In het historische stadje Deventer is ook een bezoek waard. Een dagje Zwolle, om te shoppen of een terrasje pakken kan ook.

Met de hele familie genieten van een top vakantie in de prachtige natuur op de Sallandse Heuvelrug. U bent van harte welkom voor een verblijf in deze Charme Camping Heidepark Safaritent type Grote Duif 9-personen. De herinneringen zullen fantastisch zijn! Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht