Vakantiehuis Lemelerveld: Safaritent type Bonte Specht 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Lemelerveld), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Lemelerveld, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Safaritent voor 6 personen te huur op Charme Camping Heidepark in Lemelerveld, Overijssel, Nederland.

Safaritenten voor 2 tot 9 personen te huur op de landelijk gelegen Charme Camping Heidepark in Lemelerveld, Overijssel, Nederland. Familiecamping met openlucht zwembad en kinderanimatie.

Lekker luxe kamperen, dat kan in deze Charme Camping Heidepark Safaritent type Bonte Specht 6-personen. In het woongedeelte is een heerlijke loungebank met flatscreen TV, de keukenopstelling is voorzien van een vaatwasser, magnetron en koelkast. Er zijn drie slaapkamers, waarvan één kinderslaapkamer met stapelbed en een slaapzolder voor 2 personen. Eén safaritent heeft een eigen badkamer, de andere hebben de badkamer direct achter de tent. Er is een overdekt terras met picknicktafel.

De Charme Camping Heidepark in Lemelerveld

In een prachtig natuurgebied midden tussen de bossen en heidevelden ligt deze gezellige camping. Voor kinderen is er op deze camping op elk veld een speeltuin en het animatieteam verzorgt in de schoolvakanties knutsel-, sport- en spelactiviteiten. De kinderen plonzen heerlijk in het verwarmde openlucht zwembad en voor de kleintjes is er een apart peuterbad met glijbaantje. Direct achter deze camping is een natuurbad met zandstrand en ligweide, heerlijk om een dagje lekker te zonnen. Bij het restaurant kunt u op het terras genieten van een overheerlijke lunch of diner. Ook afhaalmaaltijden zijn mogelijk. Als het weer even niet meezit kunnen de kinderen heerlijk klimmen en klauteren op de speelzolder met ballenbak, tafeltennistafel en kinderbiljart.

De omgeving van deze Charme Camping in Overijssel

De omgeving van deze camping bied voldoende mogelijkheden. Als gast van deze Charme Camping Heidepark Safaritent type Bonte Specht 6-personen verblijft u vlakbij Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Een prachtig natuurgebied om heerlijke wandel- en fietstochten te maken en te genieten van de bossen en heidevelden met mooie vergezichten. Heeft u geen fiets meegenomen, geen probleem, deze zijn bij de receptie te huur. Een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn of Attractiepark Slagharen is voor de kinderen een belevenis. Een dagje winkelen in Zwolle is ook een optie.

Met zijn allen genieten van de prachtige natuur op de Sallandse Heuvelrug. In deze Charme Camping Heidepark Safaritent type Bonte Specht 6-personen heeft u een top vakantie! Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op deze Charme Camping Heidepark in Lemelerveld in de provincie Overijssel. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht