Vakantiehuis Leersum: Bungalow type Panorama 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Utrecht (Leersum), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park Landgoed Ginkelduin Leersum Utrecht Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime 8-pers. Bungalow te huur op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin in Leersum, Utrecht, Nederland.

Midden in de bossen van Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug vakantiewoningen voor 4 tot 20 pers. te huur op Molecatenpark Landgoed Ginkelduin in Leersum, Utrecht, Nederland. Familiepark met veel faciliteiten zoals buiten- en binnenzwembad.

Deze Molecaten Park Landgoed Ginkelduin Bungalow type Panorama 8-personen heeft de volgende indeling: woon-/eetkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een afwasmachine, gasstel met 5 kookpitten, combimagnetron, filter-koffiezetapparaat en waterkoker. Vier slaapkamers elk voorzien van twee 1-persoons bedden, het bedlinnen is aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Twee badkamers met toilet, douche en wastafel. In deze bungalow zijn huisdieren (max. 2) toegestaan. Terras op het zuiden en voorzien van tuinmeubilair en parasol. Tegen betaling kunt u gebruik maken van WiFi.

Activiteiten op het park

Wat gezellig om s' ochtends met de hele familie heerlijk te ontbijten op uw terras midden in de natuur! Als gast van deze Molecaten Park Landgoed Ginkelduin Bungalow type Panorama 8-personen is dit mogelijk. Er zijn op het park veel faciliteiten voor jong en oud zoals een buitenzwembad en binnenzwembad met kinderbad, sauna, whirlpool en Turks stoombad. Bowlingbaan met bar en loungegedeelte voor tieners. Voor de kleintjes is er een dierenweide, speeltuin met airtrampoline en de binnenspeeltuin Rinkel de Ginkel. Verder is er een jeu de boulesbaan, tafeltennis, en midgetgolfbaan. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor gezellige knutselochtenden en activiteiten zoals een spooktocht, sportwedstrijd of schuimparty. Een balletje slaan op de tennisbaan behoort ook tot de mogelijkheden.
Op het park is een grote supermarkt aanwezig. Een dagje geen zin aan koken? Dan haalt u een snelle hap bij de snackbar. In de bistro of het a la carte restaurant kunt u genieten van een overheerlijke lunch of een diner.

De omgeving van Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

In dit prachtige natuurgebied op de Utrechtse Heuvelrug hoeft u zich niet te vervelen, ontdek op de fiets het natuurschoon, fietsen zijn bij de receptie te huur, of maak een heerlijke wandeltocht. Bezoek leuke musea maar ook in de omgeving liggen prachtige dierenparken zoals het Dolfinarium in Harderwijk, Dierenpark Amersfoort of Ouwehand Dierenpark in Rhenen. Bezoek één of meerdere kasteeltjes die de omgeving rijk is zoals Kasteel Amerongen. Mocht het een lekker weertje zijn dan naar de recreatieplas Henschotermeer in Woudenberg. Bezoek de oude binnenstad van Utrecht of huur er een sloepje! Kortom mogelijkheden voldoende, bij de receptie liggen folders met de vele bezienswaardigheden voor u klaar.

In dit geweldige, midden in de natuur, gelegen vakantiepark zult u als gast van de Molecaten Park Langoed Ginkelduin Bungalow Type Panorama 8-personen samen genieten van een geweldige vakantie in de provincie Utrecht. U bent van harte welkom!

Ga terug naar overzicht