Vakantiehuis Leersum: Bungalow type Lariks 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Utrecht (Leersum), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park Landgoed Ginkelduin Leersum Utrecht Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Moderne bungalow voor 4-personen te huur op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin in Leersum, Utrecht, Nederland.

Midden in de bossen van Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug vakantiewoningen voor 4 tot 20 pers. te huur op Molecatenpark Landgoed Ginkelduin in Leersum, Utrecht, Nederland. Familiepark met veel faciliteiten zoals buiten- en binnenzwembad.

In deze prachtige Molecaten Park Landgoed Molecaten Bungalow type Lariks 4-personen voelt u zich één met de natuur door de extra grote ramen.
De luxe bungalow heeft een woon-/eetkamer met lcd TV en DVD-speler, keuken met afwasmachine, combimagnetron, Nespresso-koffiezetapparaat en een waterkoker. Apart toilet. Badkamer met wastafel en douche. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden, het bedlinnen is aanwezig en inbegrepen bij de huurprijs. Op het deels overdekte terras is een tuintafel met kuipstoelen en een parasol aanwezig. Huisdieren zijn in deze bungalow helaas niet toegestaan. Tijdens uw verblijf kunt u, tegen betaling, gebruik maken van WiFi.

Op vakantiepark Landgoed Ginkelduin

Op dit vakantiepark kunt u als gast van het Molecaten Park Landgoed Ginkelduin type Lariks 4-personen elke dag genieten van de prachtige natuur op de Utrechtse Heuvelrug. Er zijn veel faciliteiten op het park zoals een buiten- en binnenzwembad met kinderbad. Bij het binnenzwembad is eveneens een sauna, whirlpool en Turks stoombad. Er zijn verdeeld over het park meerdere speeltoestellen en ook de grote binnenspeeltuin 'Rinkel de Ginkel' zal zeker in de smaak vallen. Voor de oudere jeugd is er bij de bowling een speciale loungeruimte. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten zoals een knutselochtenden, een spooktocht en schuimparty. Verder is er nog een jeu de boules baan, midgetgolf, tafeltennis, sportveld en tennisbaan en dierenweide. Het park heeft een eigen snackbar en supermarkt, maar in de Ginkeltuin met gezellige bistro en a la carte restaurant kunt u terecht voor een diner of overheerlijke lunch.

De omgeving van Leersum

In de omgeving van dit familiepark is er voldoende te beleven, u kunt er mooie wandel- of fietstochten maken. Fietsen zijn te huur bij de receptie. In deze regio vindt u prachtige kastelen en tuinen. Bijvoorbeeld in Doorn en Rhenen en Haarzuilens. De grotere steden zoals Utrecht en Amersfoort zijn ook de moeite waard om te bezoeken. De kinderen zult u een plezier doen met een bezoek aan outdoorpark Ginkelduin, waar ze kunnen paintballen, klimmen en klauteren. Een dagje dierentuin zoals Dierenpark Amersfoort, of Ouwehands Dierenpark in Rhenen zullen ook in de smaak vallen. Kortom uitstapjes voldoende! Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden voor u klaar!

In dit gezellige familiepark Molecaten Park Landgoed Ginkelduin Bungalow type Lariks 4-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in het prachtige provincie Utrecht. U bent van harte welkom!

Ga terug naar overzicht