Vakantiehuis Leersum: Bungalow type Finse 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Utrecht (Leersum), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park Landgoed Ginkelduin Leersum Utrecht Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Houten bungalow voor 6-personen te huur op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin in Leersum, Utrecht, Nederland.

Midden in de bossen van Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug vakantiewoningen voor 4 tot 20 personen te huur op Molecatenpark Landgoed Ginkelduin in Leersum, Utrecht, Nederland. Familiepark met veel faciliteiten zoals buiten- en binnenzwembad.

Deze vrijstaande Molecaten Park Landgoed Ginkelduin Bungalow type Finse 6-personen heeft de volgende indeling: woon-/eetkamer met LCD TV, DVD-en CD speler. Open keuken met gasstel, koelkast, afwasmachine, combimagentron, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Drie slaapkamers waarvan twee met wastafel. Het bedlinnen inbegrepen bij de huurprijs. Het terras ligt op het zuiden en is voorzien van meubilair en parasol. Huisdieren zijn in deze bungalow niet toegestaan. U kunt, tegen betaling, gebruik maken van WiFi. Uw auto kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats.

Faciliteiten op het Landgoed Ginkelduin

Midden in de natuur op een prachtige locatie staat deze Molecaten Park Landgoed Ginkelduin Bungalow type Finse 6-personen. Elke dag genieten van de rust en ruimte op de Utrechtse Heuvelrug. Op dit familiepark is van alles te beleven zoals een verwarmd buitenzwembad en binnenzwembad met apart kinderbad, whirlpool , sauna en Turks stoombad. Verder is er een speeltuin met airtrampoline, jeu de boulesbaan, tafeltennis, midgetgolfbaan en sportvelden. Voor de kleintjes is er een dierenweide en de oudere jeugd kan lekker chillen in de lounge bij de bowlingbaan. In de schoolvakanties is er een animatieteam die leuke activiteiten organiseert. Ook gaaf is de binnenspeeltuin Rinkel de Ginkel. In de Ginkeltuin met bistro en à la carte restaurant kunt u genieten van een lekkere lunch of diner. Na een lange actieve dag loopt u voor een snelle hap even bij de snackbar binnen. De dagelijkse boodschappen kunt halen bij de supermarkt op het park.

De omgeving van Landgoed Ginkelduin

U heeft vast tijd tekort in deze vakantie, want er is genoeg te beleven. Ontdek het prachtige natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug op de fiets. Er zijn prachtige routes beschikbaar bij de receptie en er zijn ook fietsen te huur voor het maken van prachtige tochten. Er zijn in de buurt prachtige kastelen te bezichtigen zoals Kasteel Amerongen of kasteel De Haar in Haarzuilens. Is het te warm dan kunt u zich prima vermaken bij de recreatieplas Henschotermeer bij Woudenberg. Leuke uitstapjes met kinderen zijn bijvoorbeeld het Flipje museum in Tiel. Ook de dierenparken Ouwehands Dierenpark in Rhenen, Dierenpark Amersfoort en het Dolfinarium in Harderwijk zijn de moeite waard. Wilt u liever cultuur snuiven dan zijn de steden Amersfoort en Utrecht een optie.

Wat zult u genieten van een top vakantie in deze gezellige familiepark Molecaten Park Landgoed Ginkelduin Bungalow type Finse 6-personen! U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht