Vakantiehuis Lathum: Chalet type C Comfort 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Lathum), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Lathum, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruim chalet voor 6 personen te huur op Recretiepark Rhederlaagse Meren in Lathum, Gelderland, Nederland.

Op een uniek gelegen locatie direct aan het water van de Lathumse Plas vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op Recreatiepark Rhederlaagse Meren in Lathum, Gelderland, Nederland. Familiepark met buitenzwembad, privéstrand en visgelegenheid.

Dit prachtige Recreatiepark Rhederlaagse Meren Lathum Chalet type C Comfort 6-personen beschikt over een ruime woonkamer met in de open keuken een afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en koel-vriescombinatie. Apart toilet. Er zijn drie slaapkamers. Badkamer met douche en wastafel en toilet. Voor buiten kunt u gebruik maken van tuinmeubilair en parasol. Op aanvraag kunnen er 8 personen in dit chalet verblijven.

Op het Recreatiepark Rhederlaagse Meren

Dit Recreatiepark Rhederlaagse Meren Lathum Chalet type C Comfort 6-personen ligt aan de Lathumse Plas en is uitermate geschikt voor de watersportliefhebber. Op het park zijn voldoende faciliteiten zoals een buitenzwembad met glijbaan, ligweide en apart peuterbad. In de zomervakantie zorgt het animatieteam voor leuke sport- en spelactiviteiten voor de kinderen. Er zijn speeltuinen op het park, een pannaveld en Jeu de Boulesbaan en een airtrampoline. Voor uw dagelijks boodschappen is er een parkshop. Geen zin aan koken? In het restaurant kunt u genieten van een lekkere lunch of diner. Voor een snelle hap kunt u terecht bij de cafetaria.

De omgeving van het vakantiepark vlakbij Rheden

Als gast op dit recreatiepark kunt u genieten van de watersport op de Lathumse Plas maar ook van de prachtige natuur in het Nationale Park De Hoge Veluwe. Dit park is een paradijs voor fietsers, met de vele fiets- en wandelroutes en natuurlijk het befaamde museum Kröller-Müller. Fietsen of een E-Shopper zijn bij de parkreceptie te huur. De kinderen zullen genieten van een dagje Burgers Zoo in Arnhem, Ouwehands Dierenpark in Rhenen valt ook altijd in de smaak.  
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden in de omgeving, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

Samen genieten van een top vakantie in dit Recreatiepark Rhederlaagse Meren Lathum Chalet type C Comfort 6-personen in de prachtige provincie Gelderland. Wij verwelkomen u graag. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht