Vakantiehuis Lathum: Chalet type B Basis 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Lathum), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Lathum, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 4 personen te huur op Recreatiepark Rhederlaagse Meren in Lathum, Gelderland, Nederland.

Op een uniek gelegen locatie direct aan het water van de Lathumse Plas vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op Recreatiepark Rhederlaagse Meren in Lathum, Gelderland, Nederland. Familiepark met buitenzwembad, privéstrand en visgelegenheid.

Dit vrijstaande Recreatiepark Rhederlaagse Meren Lathum Chalet type B Basis 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het terras. Open keuken waarin een koelkast, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met picknicktafel.

Recreatiepark Rhederlaagse Meren vlakbij Rheden

Dit park is gelegen op een unieke locatie in het watersportgebied aan de Lathumse Plas. De faciliteiten op dit recreatiepark zijn voldoende. Het park beschikt over een verwarmd buitenzwembad met glijbaan en apart peuterbad met ligweide. Het is ook genieten bij het privéstrand bij het meer. Verder op het park een kinderspeelplaats, een pannaveld en Jeu de Boulesbaan. In de zomervakantie zorgt het animatieteam voor leuke sport- en spelactiviteiten. Op het park is E-Chopper en fietsverhuur aanwezig. In het restaurant met terras kunt u genieten van een heerlijke maaltijd en voor de dagelijks boodschappen is er een parkshop. Een overheerlijke snack is verkrijgbaar bij het cafetaria. Er kan een sloep of vissersboot worden gehuurd, maar ok surfen behoort tot de mogelijkheden.

De omgeving van het recreatiepark

Als gast van dit Recreatiepark Rhederlaagse Meren Lathum Chalet type B Basis 4-personen zal het moeilijk zijn een keuze te maken uit de vele uitstapjes in de omgeving. Geniet van de prachtige natuur in het Nationale park De Hoge Veluwe, het is een paradijs voor fietsers, met vele fiets- en wandelroutes. Met de kinderen is een dagje Burgers Zoo in Arnhem is beslist de moeite waard! In de directe omgeving is veel te beleven vraag even bij de receptie naar de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes.

In dit gezellige Recreatiepark Rhederlaagse Meren Lathum Chalet type B Basis 4-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Gelderland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht