Vakantiehuis Langelille: Lodge type Strandlodge 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Langelille), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Langelille, Friesland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse strandlodge voor 6 personen op Dormio Waterpark Langelille in Langelille, Friesland, Nederland.

In het prachtige Friese landschap direct gelegen aan het water van de Tjonger vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op Waterpark Langelille in Langelille, Friesland, Nederland. Op het park een zandstrandje en watersportmogelijkheden.

Deze knusse Dormio Waterpark Langelille Lodge type Strandlodge 6-personen heeft de volgende indeling: modern ingerichte woonkamer met zit- en eethoek met smart TV en vloerverwarming. Openslaande deuren naar het terras direct aan het zandstrand. De open keuken is voorzien van alle gemakken zoals een afwasmachine, combimagnetron, Nespresso koffiepadapparaat, filterkoffiezetapparaat en een waterkoker. Op de begane grond een 2-persoons slaapkamer. Badkamer met douche en toilet. Op de eerste verdieping zijn twee 2-persoons slaapkamers. Buiten een overdekt terras met picknicktafel. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Het Dormio Waterpark Langelille, vakantiepark in Friesland

U zult genieten van het prachtige uitzicht direct aan het zandstrandje van dit waterpark. Genieten van de absolute rust en ruimte en de omgeving van deze Dormio Waterpark Langelille Lodge type Strandlodge 6-personen. U kunt u volop genieten van de prachtige natuur van de nabijgelegen Friese Meren. Er is een service point op het park en het gebruik van Wifi is gratis.

Wat te doen in de buurt van het Dormio Waterpark Langelille

U hoeft zich niet te vervelen als gast van deze Dormio Waterpark Langelille Lodge type Strandlodge 6-personen. Voor de kinderen is een dagje zwemmen bij subtropische zwemparadijs Swimfun in Joure een hele belevenis. Maak mooie fietstochten langs de Friese Meren. Bezoek ook de musea zoals het Jopie Huisman museum in Workum of iets verder weg het bekende Planetarium van Eise Eisinga in Franeker, pas geplaatst op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Kortom beleef de prachtige provincie Friesland, geniet van de watersport en het prachtige natuurschoon in de omgeving. Wij verwelkomen u graag! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht