Vakantiehuis Langelille: Bungalow type Waterbungalow 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Langelille), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Langelille, Friesland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande vakantiebungalow voor 8 personen op Dormio Waterpark Langelille in Langelille, Friesland, Nederland.

In het prachtige Friese landschap direct gelegen aan het water van de Tjonger vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op Dormio Waterpark Langelille in Langelille, Friesland, Nederland. Op het park een zandstrandje en watersportmogelijkheden.

Deze vrijstaande Dormio Waterpark Langelille Bungalow type Waterbungalow 8-personen heeft als indeling: woonkamer met zit- en eethoek met smart TV en sfeerhaard. In de open en ruime keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, combimagnetron, koffiepadapparaat, filterkoffiezetapparaat en een waterkoker. Op de begane grond een 2-persoons slaapkamer met douche en toilet. Op de verdieping drie 2-persoons slaapkamers en badkamer met douche en toilet. Sauna, wasmachine en wasdroger. Voor buiten is er tuinmeubilair, een loungeset, een privé aanlegsteiger met prachtig uitzicht op het natuurgebied. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi. Helaas zijn huisdieren is deze bungalow niet toegestaan.

Faciliteiten op het vakantiepark aan het water

Wat zullen de herinneringen prachtig zijn na een verblijf in deze Dormio Waterpark Langelille Bungalow type Waterbungalow 8-personen. U kunt u volop genieten van de prachtige natuur van de nabijgelegen Friese Meren. Er is een service point op het park en het gebruik van Wifi is gratis.

De omgeving van het Dormio Waterpark Langelille in Friesland

Op dit mooie familiepark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van de rust al het natuurschoon in de omgeving. Maak prachtige wandelingen en fietstochten.
Een bezoek aan het Nationaal Park Weerribben-Wieden is beslist de moeite waard, maar maak ook tijd vrij om de prachtige Friese musea te bezoeken zoals het Jopie Huisman museum in Workum en het Planetarium in Franeker, net geplaatst op de UNESCO wereld erfgoed lijst. Voor de kinderen is een dagje naar het subtropisch zwembad Swimfun in Joure altijd een goed idee. Een middagje winkelen, een terrasje pakken of heerlijk lunchen en/of dineren kan in het vlakbij gelegen Heerenveen.

Laat de drukte achter u en geniet van de rust en schoonheid als gast van de van deze Dormio Waterpark Langelille Bungalow type Waterbungalow 8-personen. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie op dit knusse vakantiepark direct aan het water van de Friese Tjonger. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht