Vakantiehuis Langelille: Bungalow type Waterbungalow 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Langelille), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Langelille, Friesland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantiebungalow voor 4 personen op Dormio Waterpark Langelille in Langelille, Friesland, Nederland.

In het prachtige Friese landschap direct gelegen aan het water van de Tjonger vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op Dormio Waterpark Langelille in Langelille, Friesland, Nederland. Op het park een zandstrandje en watersportmogelijkheden.

Deze prachtige vrijstaande Dormio Waterpark Langelille Bungalow type Waterbungalow 4-personen is prachtig gelegen direct aan het water. In de woonkamer een TV en open keuken met afwasmachine, filter koffiezetapparaat en waterkoker. Op de begane grond een 2-persoons slaapkamer met douche en toilet. Openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair en een eigen aanlegsteiger. Op de 1ste verdieping een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een toilet. Bij deze bungalow is een eigen parkeerplaats en een berging met wasmachine en wasdroger. Het gebruik van Wifi is gratis. Helaas zijn huisdieren in deze bungalow niet toegestaan. Er kan een kano/kajak als extra voorkeur worden opgegeven.

Dormio Waterpark Langelille in Friesland

Als gast in deze Dormio Waterpark Langelille Bungalow type Waterbungalow 4-personen zult u genieten van de rust en de ruimte in het Friese polderlandschap. Alle bungalows zijn aan het water van de Tjonger gelegen en hebben een eigen aanlegsteiger. Er is een zandstrandje. Het gebruik van Wifi is gratis.

De omgeving Dormio Waterpark Langelille

Op dit mooie familiepark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten en verken de prachtige Friese meren. De kinderen zult u een plezier doen met een dagje Swimfun in Joure, een subtropisch zwemparadijs met 50 meter lange glijbaan, wildwaterbaan, sauna en Turkse stoombaden. Ontdek de leuke musea die Friesland rijk is zoals het Planetarium in Franeker, sinds kort geplaatst op de werelderfgoedlijst van Unesco, het Jopie Huisman museum in Workum of museum Belvedère in het landschapspark in Oranjewoud. Even winkelen, een terrasje pakken, lekker lunchen of dineren kan in het nabijgelegen Heerenveen.

Deze gezellige Dormio Waterpark Langelille Bungalow type Waterbungalow 4-personen biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te genieten. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie vlakbij de Friese Meren. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht