Vakantiehuis Koudekerke: Villa type Van Heemskerck Luxe 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Koudekerke), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Koudekerke, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe villa voor 6 personen te huur op Roompot Noordzee Residence Dishoek in Koudekerke, Zeeland, Nederland.

Aan het Zeeuwse Noordzeestrand vakantiewoningen te huur voor 2- tot 9-personen op vakantiepark Roompot Noordzee Residence Dishoek in Koudekerke, Zeeland, Nederland. Vakantiepark aan de voet van de duinen op 300 meter van het strand.

Deze luxe Roompot Noordzee Residence Dishoek Villa type Van Heemskerck Luxe 6-personen heeft een moderne inrichting. In de woonkamer een smart-tv en vloerverwarming. De keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, waterkoker en koffieapparaat voor Nespresso cups. Apart toilet in de hal en een aparte ruimte met wasmachine en wasdroger. Twee persoons slaapkamer met badkamer en op de eerste etage nog twee 2-persoons slaapkamers met badkamers en een apart toilet. Terras met loungeset. Met voorkeur zijn er een aantal extra's bij te boeken, zoals bijvoorbeeld een terrasheater of een omheinde tuin. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn toegestaan maar niet in alle villa's.

Faciliteiten Roompot Noordzee Residence Dishoek

Als u een verblijf heeft geboekt in deze Roompot Noordzee Residence Dishoek Villa type Van Heemskerck Luxe 6-personen kunt u genieten van de prachtige ligging. Elke ochtend even genieten op het strand van de opkomende zon en s' middags even zonnen en zwemmen. Als gast van dit park kunt u gratis gebruik maken van de faciliteiten en het zwembad van vakantiepark Hof Domburg in Domburg, op ongeveer 12 km afstand.

Wat is er in de omgeving van Koudekerke te doen?

In de omgeving van deze Roompot Noordzee Residence Dishoek Villa type Van Heemskerck Luxe 6-personen kunt u kiezen uit leuke uitstapjes. In Vlissingen kunt u het Zeeuws maritiem muZEEeum of de reptielen Zoo Iguana bezoeken. Voor de kinderen is het Deltapark Neeltje Jans een ware belevenis, met zeehondenvoorstellingen, waterspeelplaatsen, een orkaanmachine en Walvis Expo. Bezoek ook Middelburg met het Zeeuws Museum of het gezellige plaatsje Domburg. Aan de Oosterschelde kunt u ook zeehonden en bruinvissen spotten.

In Zeeland is altijd genoeg te doen en in dit Roompot Noordzee Residence Dishoek kunt u genieten van een heerlijke ontspannende vakantie op Walcheren. Wij verwelkomen u graag, tot ziens!

Ga terug naar overzicht