Vakantiehuis Koudekerke: Villa type Banckert Luxe 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Koudekerke), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Koudekerke, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantievilla voor 4 personen op Roompot Noordzee Residence Dishoek in Koudekerke, Zeeland, Nederland.

Aan het Zeeuwse Noordzeestrand vakantiewoningen te huur voor 2- tot 9-personen op vakantiepark Roompot Noordzee Residence Dishoek in Koudekerke, Zeeland, Nederland. Vakantiepark aan de voet van de duinen op 300 meter van het strand.

Deze prachtige Roompot Noordzee Residence Dishoek Villa type Banckert Luxe 4-personen heeft een modern ingerichte woonkamer met smart-tv en vloerverwarming. De keuken is voorzien van een afwasmachine, waterkoker, koffieapparaat voor Nespresso cups en een combimagnetron. In de hal een toilet, en aparte ruimte met wasmachine en wasdroger. Op de eerste verdieping zijn twee 2-pers. slaapkamers met badkamer en een apart toilet. Terras met loungeset en eettafel met stoelen. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn toegestaan, maar niet in alle villa's.

Over Roompot Noordzee Residence Dishoek

Als u een verblijf heeft geboekt in deze Roompot Noordzee Residence Dishoek Villa type Banckert Luxe 4-personen zult u genieten van de locatie, het park is vlakbij het strand! Als gast van dit park kunt u gratis gebruik maken van de faciliteiten en het zwembad van vakantiepark Hof Domburg in Domburg, op ongeveer 20 minuten met de auto.

Wat is er in de omgeving van Koudekerke te beleven?

De omgeving van deze Roompot Residence Dishoek Villa type Banckert Luxe 4-personen leent zich uitstekend voor een leuke uitstapjes. Ga je naar Vlissingen, dan bezoek je ook het Zeeuws maritiem muZEEeum of de reptielen Zoo Iguana. Natuurlijk gaat u ook het Deltapark Neeltje Jans bezoeken, leuk voor de kinderen met zeehondenvoorstellingen en de Walvis Expo. Aan de Oosterschelde kunt u zeehonden en bruinvissen spotten. In Zeeland is altijd voldoende te beleven, wat dacht u van een uitje naar Middelburg of het gezellige plaatsje Domburg?

In dit Roompot Noordzee Residence Dishoek vakantiepark kunt u genieten van een heerlijke relaxte vakantie in Zeeland en uitgerust terugkomen! Wij heten u van harte welkom. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht