Vakantiehuis Kesteren; Trekkershut type Fuut 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Kesteren), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Kesteren, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Trekkershut voor 4 personen te huur op Camping Betuwe in Kesteren, Gelderland, Nederland.

In de Betuwe vakantiewoningen te huur voor 2 tot 8 personen op Camping Betuwe in Kesteren, Gelderland, Nederland. Familiecamping met zwem- en vismeren en kinderanimatie.

Deze Camping Betuwe Kesteren Trekkershut type Fuut 4-personen is een prima verblijf om in alle rust in de prachtige Betuwe te genieten. Ze zijn gelegen direct aan het water en ook te reserveren voor één nacht. Het verblijf heeft een eettafel met stoelen, twee stapelbedden met dekbedden en kussens, gasstel en keuken inventaris. In het voor- en naseizoen kan deze trekkershut worden verwarmd.

Faciliteiten Camping Betuwe in Kesteren

Deze camping Betuwe heeft een zwemmeer en fijn zandstrand om lekker te zwemmen en te zonnen. Er zijn voor de visliefhebber meerdere visvijvers. Ook kinderen kunnen zich prima vermaken, er zijn meerdere speeltuinen en het animatieteam verzorgt tijdens de schoolvakanties leuke activiteiten zoals knutselochtenden, theater en sportactiviteiten. Er is een brasserie en cafetaria voor een snelle hap als u geen zin aan koken heeft.

De omgeving van Kesteren in de Betuwe

U kunt als gast van deze Camping Betuwe Kesteren Trekkershut type Fuut 4-personen kiezen uit tal van mogelijkheden. De ligging van dit park is vlakbij Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, een prachtig bosrijk gebied met heidevelden en zandverstuivingen, maar ook Nationaal Park De Hoge Veluwe is in de buurt. 
U kunt er heerlijke wandel- en fietstochten maken. Fietsen, ook E-bikes, zijn te huur bij de receptie. In Rhenen is het Ouwehands Dierenpark of maak een bezoek aan het 17-eeuwse Kasteel Amerongen of Slot Loevestein, zeker de moeite waard!  

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Camping Betuwe Kesteren Trekkershut type Fuut 4-personen personen, ideaal voor en fiets- of wandelvakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op deze camping in de Betuwe. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht