Vakantiehuis Kesteren: Lodge type Ranger 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Kesteren), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Kesteren, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiewoning voor 6 personen te huur op Camping Betuwe in Kesteren, Gelderland, Nederland.

In de Betuwe vakantiewoningen te huur voor 2 tot 8 personen op Camping Betuwe in Kesteren, Gelderland, Nederland. Familiecamping met zwem- en vismeren en kinderanimatie.

Deze Camping Betuwe Kesteren Lodge type Ranger 6-personen heeft een eethoek met TV en in de keukenopstelling een gaskookstel, koelkast met vriesvak, waterkoker en Nespresso apparaat. Er zijn drie slaapvertrekken waarvan één met stapelbed en een bedstee. Eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Een overdekt terras met loungebank. In deze safaritent zijn huisdieren toegestaan.

Camping Betuwe in Kesteren

Deze gezellige Camping Betuwe heeft veel faciliteiten, de kinderen kunnen zich prima vermaken bij het zwemmeer met zandstrand. Er zijn meerdere speeltuinen en het animatieteam verzorgt tijdens de schoolvakanties leuke activiteiten zoals knutselochtenden en sportactiviteiten. Verder is er een airtrampoline, een jeu de Boulesbaan en een tafeltennistafel. Een hengeltje uitgooien kan in één van de visvijvers. Geen zin aan koken? In de brasserie kunt u heerlijk lunchen of dineren of haal bij de snackbar even een snelle hap. Via de broodjesservice zijn ovenverse broodjes voor het ontbijt verkrijgbaar.

De omgeving van deze camping in de Betuwe

U kunt als gast van deze Camping Betuwe Kesteren Lodge type Ranger 6-personen kiezen uit tal van mogelijkheden. De ligging van dit park is vlakbij de Utrechtse Heuvelrug, perfect om leuke wandel- en fietstochten te maken. Fietsen (en skelters) zijn te huur bij de receptie. Bewonder ook de Posbank in Arnhem met prachtige vergezichten. U zult de kinderen een plezier doen met een dagje Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Een bezoek aan het kleine stadje Buren is een optie maar ook Kasteel Amerongen en Slot Loevestijn zijn de moeite waard. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt vlakbij, wie weet misschien spot u een edelhert?  

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Camping Betuwe Kesteren Lodge type Ranger 6-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op deze Camping Betuwe in Kesteren op de Betuwe. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht