Vakantiehuis Kesteren, Lodge Type Betuwe 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Kesteren), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Kesteren, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime vakantielodge voor 8 personen te huur op Camping Betuwe in Kesteren Gelderland, Nederland.

In de Betuwe vakantiewoningen te huur voor 2 tot 8 personen op Camping Betuwe in Kesteren, Gelderland, Nederland. Familiecamping met zwem- en vismeren en kinderanimatie.

Deze Camping Betuwe Kesteren Lodge type Betuwe 8-personen is van alle gemakken voorzien, er is een zit- en eetgedeelte en de keukenopstelling is voorzien van een koelkast, gasfornuis, waterkoker en koffiezetapparaat. Er zijn acht 1-persoons bedden en de extra verdieping is een leuke speelplek voor kinderen of opbergruimte voor uw bagage. Eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is verwarming en airco.  Buiten een overdekt terras met tuinmeubilair.

Camping Betuwe in Kesteren

Deze camping Betuwe ligt vlakbij het prachtige natuurgebied Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Er is een zwemvijver met een fijn zandstrand en meerdere visvijvers. Voor kinderen zijn er meerdere speeltuinen en in de schoolvakanties organiseert het animatieteam leuke doe- sport- en knutseldagen. Er is een airtrampoline en tafeltennistafel. Ook een potje Jeu de Boules is een optie. Bij de brasserie kunt u lekker lunchen of dineren of gezellig borrelen.

Op vakantie in de Betuwe

Als gast van deze Camping Betuwe Kesteren Lodge type Betuwe 8-personen hoeft u zich niet te vervelen. Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug met de vele bossen, heidevelden en zandverstuivingen is vlakbij maar ook Nationaal Park De Hoge Veluwe is op korte afstand, u kunt er eindeloze wandel- en fietstochten maken, of misschien kunt u nog een edelhert spotten! Geen fiets meegenomen? Geen probleem, fietsen, e-bikes en ook skelters zijn bij de receptie te huur. Voor de kinderen is een dagje naar de dierentuin Ouwehands Dierenpark een belevenis. Bezoek ook Kasteel Amerongen of slot Loevestein, echt de moeite waard!

Met de hele familie genieten van een top vakantie in de prachtige natuur in de Betuwe. U bent van harte welkom voor een verblijf in deze Camping Betuwe Kesteren Lodge type Betuwe 8-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht