Vakantiehuis Katwijk aan Zee: Chalet type Patrijs 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Katwijk aan Zee), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park Noordduinen Katwijk aan Zee Zuid-Holland Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Chalet voor 6 personen te huur op Molecaten Park Noordduinen in Katwijk aan Zee, Zuid-Holland, Nederland.

Op loopafstand van het strand, vlakbij de duinen prachtige vakantiewoningen te huur voor 2-6 personen op het Molecaten Park Noordduinen in Katwijk aan Zee, Zuid Holland. Binnen- en buitenzwembad met glijbanen en speeltuin.

Dit Molecaten Park Noordduinen in Katwijk aan Zee Chalet type Patrijs 6-personen is voorzien van centrale verwarming, is rookvrij en helaas zijn huisdieren niet toegestaan. De woonkamer in dit chalet heeft een LCD-TV en open keuken. In de keuken kunt u gebruikmaken van een afwasmachine, combimagnetron, Nespresso-koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn 3 slaapkamers waarvan één met een stapelbed. Het bedlinnen is inbegrepen bij de prijs. Badkamer met douche en wastafel en toilet. Buiten is de veranda voorzien van een parasol en tuinmeubilair. U kunt gebruikmaken van WiFi tegen betaling.

Vakantiepark Noordduinen Katwijk aan Zee

Het Molecaten Park Noordduinen heeft een prachtig binnenzwembad met glijbaan en ook een verwarmd buitenbad met kinderbad. Voor de kinderen is er in de schoolvakanties een animatieteam die zorgt voor leuke activiteiten. In de speeltuin kunnen ze op het piratenschip zich prima vermaken! Bij het restaurant Skitternd kunt u heerlijk eten op het terras buiten en voor een snelle hap is er een snackbar op het park. Bij de supermarkt haalt u de verse broodjes voor het ontbijt, maar er is ook een broodjesservice op het park. Bij de receptie kunt u fietsen (ook elektrische), of een bolderkar huren.

De omgeving van het park

In de omgeving van dit Molecaten Park Noordduinen in Katwijk aan Zee Chalet type Patrijs 6-personen zijn er diverse mogelijkheden voor leuke uitstapjes; allereerst natuurlijk het prachtige brede Noordzeestrand, de kinderen kunnen zich heerlijk uitleven, lekker ravotten, spelen of vliegeren. Ook zijn er mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving.
Mocht het een dagje slecht weer zijn dan zult u de kinderen een plezier doen met een dagje naar attractiepark Duinrell in Wassenaar! Ook bij de Kidszoo in Noordwijkerhout, een prachtige indoorspeeltuin zullen ze zich prima vermaken. Een dagje Madurodam in Den Haag  is ook een leuk idee! Kom ook eens in het voorjaar wanneer de bollenvelden in bloei staan. Beslist de moeite waard!

Samen genieten met de hele familie van een top vakantie in dit Molecaten Park Noordduinen in Katwijk aan Zee Chalet type Patrijs 6-personen in de prachtige omgeving van de gezellige badplaats Katwijk aan Zee in de provincie Zuid-Holland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht