Vakantiehuis Katwijk aan Zee: Chalet type Morgenster 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Katwijk aan Zee), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park Noordduinen Katwijk aan Zee Zuid-Holland Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Chalet voor 6 personen te huur op Molecaten Park Noordduinen in Katwijk aan Zee, Zuid-Holland, Nederland.

Op loopafstand van het strand, vlakbij de duinen prachtige vakantiewoningen te huur voor 2-6 personen op het Molecaten Park Noordduinen in Katwijk aan Zee, Zuid Holland. Binnen- en buitenzwembad met glijbanen en speeltuin.

Dit Molecaten Park Noordduinen in Katwijk aan Zee Chalet type Morgenster 6-personen heeft in de gezellige woonkamer een LCD-TV. In de open keuken kunt u gebruik maken van een combimagnetron, afwasmachine,  waterkoker en Nespresso-koffiezetapparaat. Er zijn 3 slaapkamers en het bedlinnen is aanwezig in dit chalet en bij de prijs inbegrepen. Badkamer met toilet, douche en wastafel. Het terras buiten is voorzien van een parasol en tuinmeubilair. In dit chalet is het gebruik van WiFi tegen betaling mogelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Faciliteiten park Noordduinen

In het Molecaten Park Noordduinen zullen de kinderen zich prima vermaken in de speeltuin met priatenschip! In de schoolvakanties verzorgt het animatieteam elke morgen en avond leuke activiteiten. Er is een mooi binnenzwembad met glijbaan en een verwarmd buitenbad met kinderbad. Bij het restaurant Skitternd kunt u buiten op het terras heerlijk genieten van een hapje en een drankje en voor een snelle hap is er een snackbar. U kunt uw boodschappen halen bij de supermarkt, en de verse broodjes voor het ontbijt kunt u bestellen bij de broodjesservice. Bij de receptie kunt u fietsen (ook elektrische) huren voor een mooie fietstocht in de omgeving.

Activiteiten in de omgeving van het park

Dit Molecaten Park Noordduinen in Katwijk aan Zee Chalet type Morgenster 6-personen ligt op wandelafstand van het prachtige brede Noordzeestrand, heerlijk genieten van zon zee en strand, de kinderen kunnen zich lekker uitleven, heerlijk spelen, ravotten of vliegeren op het strand.
Een dagje naar attractiepark Duinrell in Wassenaar is een prima idee ook als het weer even niet meezit. De kinderen doet u een plezier met een bezoek aan de Kidszoo in Noordwijkerhout, een prachtige indoorspeeltuin, wat zullen ze zich vermaken! Een dagje Madurodam in Den Haag is ook een superleuk idee! Kom ook eens in het voorjaar wanneer de bollenvelden in bloei staan. Beslist de moeite waard!

Geniet van een top vakantie aan het Noordzeestrand in dit Molecaten Park Noordduinen in Katwijk aan Zee Chalet type Morgenster 6-personen in de prachtige omgeving van de gezellige badplaats Katwijk aan Zee in de provincie Zuid-Holland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht