Vakantiehuis Katwijk aan Zee: Bungalow type Duinhuisje 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Katwijk aan Zee), Vakantiehuizen Nederland
Park
Molecaten Park Noordduinen Katwijk aan Zee Zuid-Holland Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige 4-persoons bungalow te huur op Molecaten Park Noordduinen in Katwijk aan Zee, Zuid-Holland, Nederland.

Op loopafstand van het strand, vlakbij de duinen prachtige vakantiewoningen te huur voor 2-6 personen op het Molecaten Park Noordduinen in Katwijk aan Zee, Zuid Holland. Binnen- en buitenzwembad met glijbanen en speeltuin.

Deze Molecaten Park Noordduinen in Katwijk aan Zee Bungalow type Duinhuisje 4-personen is geschakeld en heeft een dakbedekking van helmgras. In de woonkamer is een TV en in de open keuken kunt u gebruikmaken van een afwasmachine, combimagnetron, filter-koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn 2 slaapkamers waarvan één voorzien is van een extra TV. Het bedlinnen is bij de huurprijs inbegrepen. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. Buiten is de veranda voorzien van tuinmeubilair en een parasol. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van WiFi. Dit chalet heeft vloerverwarming en er is een stofzuiger aanwezig. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan.

Op dit vakantiepark

In het Molecaten Park Noordduinen is van alles te beleven! Het is heerlijk om elke dag een frisse duik te nemen in het binnenzwembad met glijbaan en speeltoestellen, of in het verwarmde buitenzwembad. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam elke ochtend en avond voor leuke activiteiten voor de kinderen. Ze zullen zich ook prima vermaken op het piratenschip in de speeltuin. Lekker genieten van een hapje en een drankje kan op het buitenterras van het restaurant Skitternd, er is een broodjesservice op het park alsmede een supermarkt en als u even geen zin aan koken heeft dan is een lekker frietje van de snackbar de oplossing.

De omgeving van Park Noordduinen

U treft het want deze Molecaten Park Noordduinen Bungalow type Duinhuisje 4-personen ligt vlakbij het Noordzeestrand, de kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de duinen en verder zijn er diverse mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de buurt zoals het gezellige oude vissersdorp Katwijk. Er zijn vele wandelroutes en mooie fietspaden. Kom ook eens in het voorjaar, wanneer de prachtige bollenvelden in bloei staan!
Mocht het een dagje slecht weer zijn dan kunt u terecht bij de Kidszoo in Noordwijkerhout, een prachtige indoorspeeltuin, of wat dacht u van attractiepark Duinrell in Wassenaar!
Ook is Madurodam in Den Haag de moeite waard!

Met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie in deze Molecaten Park Noordduinen in Katwijk aan Zee Bungalow type Duinhuisje 4-personen in een prachtige Zuid-Hollandse omgeving, we heten u van harte welkom! Graag tot ziens!

 

Ga terug naar overzicht