Vakantiehuis Kamperland: Watervilla type Keats 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Kamperland), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Kamperland, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe villa voor 8 personen op Roompot Domein Het Camperveer in Kamperland, Zeeland, Nederland.

Op een prachtig gelegen landgoed, direct aan het Veerse Meer, vakantievilla's voor 2 tot 8-personen te huur op Roompot Domein Het Camperveer in Kamperland, Zeeland, Nederland.

Deze Roompot Domein Het Camperveer Watervilla type Keats 8-personen heeft een luxe uitvoering met in de woonkamer een TV en vloerverwarming. In de open keuken een combimagnetron, afwasmachine, waterkoker en koffiecup apparaat. In de hal een apart toilet. Ook op de begane grond een 2-persoons slaapkamer met badkamer en suite met wastafel en regendouche. Berging met wasmachine en wasdroger. Op de eerste etage drie 2-persoons slaapkamers waarvan één met badkamer en suite met regendouche. De derde badkamer is voorzien van regendouche en toilet. De ligging van deze watervilla is direct aan het water en heeft een terras met tuinmeubilair en privé parkeerplaats. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn toegestaan, maar niet in alle villa's.

Het Roompot Domein Het Camperveer

Dit landgoed ligt direct aan het Veerse Meer en als u een verblijf heeft geboekt in deze Roompot Domein Het Camperveer Watervilla type Keats 8-personen heeft u een uitstekende keus gemaakt. Geniet van de rust en de ruimte, of beoefen één van de verschillende watersportmogelijkheden op het Veerse Meer zoals surfen, zwemmen of kanoën. Ook kunt u een bootje huren om vanaf het water de prachtige omgeving te verkennen. Ook een hengel uitgooien is een optie. Als gast van dit Roompot Domein mag u gratis gebruik maken van de faciliteiten van Roompot Beach Resort ook in Kamperland op zo'n 5 km afstand. Op dit park een subtropisch zwembad, sauna en beautysalon en verschillende horeca gelegenheden.

Activiteiten in de omgeving van dit vakantiepark in Zeeland

In de omgeving van deze Roompot Domein Het Camperveer Watervilla type Keats 8-personen is er altijd wat te beleven. Het vlakbij gelegen historische stadje Veere is de moeite waard maar bezoek ook de gezellige plaatsen Middelburg met het Zeeuws Museum en Vlissingen. Voor de kinderen is een dagje Deltapark Neeltje Jans een goede tip. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie fiets- of wanteltochten, rond de Oosterschelde is een streekpad van maar liefst 200 kilometer! Onderweg kunt u mosselen of oesters rapen of zeehonden en bruinvissen spotten.

Kortom er is van alles te beleven in het prachtige Zeeland, en zult u genieten van een top vakantie in Kamperland. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht