Vakantiehuis Kamperland: Villa type Zandbank 21 De Groote Duynen 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Kamperland), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Kamperland, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Grote luxe vakantievilla voor 8 personen op Vakantiepark ZANDvillas in Kamperland, Zeeland,Nederland

Vlakbij het Noordzeestrand gelegen riante designvilla's te huur voor 4 tot 8 personen op vakantiepark ZANDvillas, Kamperland, Zeeland, Nederland.

Deze luxe vrijstaande Vakantiepark ZANDvillas Villa type Zandbank 21 De Groote Duynen 8-personen heeft een ruime woonkamer met eethoek, gashaard en flatscreen TV. Door de grote raampartijen is er een prachtig uitzicht. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, combi-magnetron, koelkast en Nespresso koffiezetapparaat.
Slaapkamer met flatscreen TV, luxe badkamer en-suite met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. 
Drie 2-persoons slaapkamers. Apart toilet. Badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel. Finse sauna voor 4-personen. Groot terras met eettafel en ligbedden. Berging met extra vriezer en koelkast, wasmachine en wasdroger. Berging voor stalling van fietsen. Laadpaal voor elektrische auto's. Gratis WiFi. In deze villa is standaard een kinderbed- en stoel aanwezig. Huisdieren zijn van harte welkom.

Het vakantiepark ZANDvillas in Zeeland

Als gast van deze Vakantiepark ZANDvillas villa type Zandbank 21 De Groote Duynen 8-personen kunt u in alle rust genieten van een top vakantie. De ligging is perfect op wandelafstand van het Noordzee strand en het Veerse meer, en aan de andere kant het natuurgebied De Schotsman. Voor verdere voorzieningen zoals een supermarkt kunt u terecht in het nabij gelegen dorp Kamperland.

Activiteiten in de buurt van dit park bij Kamperland

Een prachtige strandwandeling maken dat kan in de directe omgeving van dit vakantiepark ZANDvillas met het Noordzeestrand op loopafstand. Ook het Veersemeer is vlakbij. Hier zijn watersportmogelijkheden voldoende zoals zwemmen, varen en surfen, maar ook duiken en vissen is mogelijk. U kunt de zeehondenopvang in Stellendam bezoeken maar ook het Deltapark Neeltje Jans is beslist de moeite waard!
Langs de kust in Zeeland vindt u gezellige dorpjes zoals Veere, Zierikzee en Domburg.

Met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie in deze Vakantiepark ZANDvillas Villa Type Zandbank 21 De Groote Duynen 8-personen in de provincie Zeeland. Wij verwelkomen u graag, tot ziens!

Ga terug naar overzicht