Vakantiehuis Kamperland: Villa type Zandbank 15 De Groote Duynen 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Kamperland), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Kamperland, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantievilla voor 4 personen op Vakantiepark ZANDvillas in Kamperland, Zeeland,Nederland

Vlakbij het Noordzeestrand gelegen riante designvilla's te huur voor 4 tot 8 personen op Vakantiepark ZANDvillas, Kamperland, Zeeland, Nederland.

Deze luxe vrijstaande Vakantiepark ZANDvillas Villa type Zandbank 15 De Groote Duynen 4-personen heeft een modern ingerichte woonkamer met gashaard, flatscreen TV en grote raampartijen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht. Twee slaapkamers elk met badkamer en-suite met inloopregendouche, wastafel en toilet.
Eén slaapkamer heeft een extra TV. Terras met tuinmeubilair. Berging voor stalling van fietsen, extra koelkast en vriezer. Wasmachine en droger, screens, laadpaal voor elektrische auto. In deze villa is WiFi gratis en huisdieren zijn niet toegestaan.

Over vakantiepark ZANDvillas in Kamperland

Als gast van deze Vakantiepark ZANDvillas villa type Zandbank 15 De Groote Duynen 4-personen kunt u in alle rust genieten van een top vakantie. Een perfecte ligging op wandelafstand van het Noordzee strand en het Veersemeer, en aan de andere kant het natuurgebied De Schotsman. Voor verdere voorzieningen zoals een supermarkt kunt u terecht in het nabij gelegen dorp Kamperland.

Activiteiten in de omgeving van dit park in Zeeland

De naaste omgeving van deze vakantiepark ZANDvillas Villa Type Zandbank 15 De Groote Duynen 4-personen leent zich uitstekend voor een heerlijke strand-/relaxvakantie. Ook watersport mogelijkheden zijn aanwezig vanwege de ligging nabij het strand en voor het maken van prachtige (strand)wandelingen en fietstochten. Langs de kust in Zeeland vindt u gezellige dorpjes zoals Veere, Zierikzee en Domburg. U kunt de zeehondenopvang in Stellendam bezoeken maar ook een bezoek aan het Deltapark Neeltje Jans is beslist de moeite waard!

In deze Vakantiepark ZANDvillas Villa Type Zandbank 15 De Groote Duynen 4-personen dichtbij het Noordzeestrand kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Kamperland in de provincie Zeeland. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht