Vakantiehuis Kamperland: Villa type Keats 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Kamperland), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Kamperland, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantievilla voor 6 personen te huur op Roompot Domein Het Camperveer in Kamperland, Zeeland, Nederland.

Op een prachtig gelegen landgoed, direct aan het Veerse Meer, vakantievilla's voor 2 tot 8-personen te huur op Roompot Domein Het Camperveer in Kamperland, Zeeland, Nederland.

Deze ruime Roompot Domein Het Camperveer Villa type Keats 6-personen heeft luxe uitvoering met 3 slaapkamers en 3 badkamers. De modern ingerichte woonkamer is voorzien van Smart-tv en vloerverwarming. De keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, waterkoker en koffiecup apparaat. In de hal een apart toilet. Berging met wasmachine en wasdroger. Twee persoons slaapkamer op de begane grond met wastafel, toilet en regendouche. Op de eerste etage twee 2-persoons slaapkamers met allebei een badkamer met regendouche. Eén badkamer heeft ook een toilet. Overdekt terras met tuinmeubilair. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn  toegestaan maar niet in alle villa's.

Faciliteiten Roompot Domein Het Camperveer in Zeeland

Als u een verblijf heeft geboekt in deze Roompot Domein Het Camperveer Villa type Keats 6-personen kunt u gratis gebruik maken van de faciliteiten van Roompot Beach Resort ook in Kamperland op zo'n 5 km afstand. Op dit park een subtropisch zwembad, sauna en beautysalon en verschillende horeca gelegenheden.
De ligging van deze villa op Roompot Domein Het Camperveer is perfect vlakbij het Veerse Meer waar u meerdere watersporten kunt beoefenen zoals zwemmen, surfen, waterskiën en wakeboarden. Ook een bootje huren is een optie om zo de omgeving van het Veerse Meer te verkennen.

Wat is er in de buurt van dit mooie vakantiepark in Zeeland te doen?

In de omgeving van dit Roompot Domein Het Camperveer Villa type Keats 6-personen kunt u kiezen uit leuke uitstapjes. Voor de kinderen is het Deltapark Neeltje Jans een ware belevenis, met zeehondenvoorstellingen, waterspeelplaatsen, een orkaanmachine en Walvis Expo. Bezoek het vlakbij gelegen historische stadje Veere en maak een stadswandeling over de oude stadswallen. De prachtige omgeving leent zich ook voor fiets- en wandeltochten, rond de Oosterschelde is een streekpad van 200 km! Bezoek ook Middelburg met het Zeeuws Museum of Vlissingen en aan de Oosterschelde kunt u ook zeehonden en bruinvissen spotten.

In Zeeland is altijd genoeg te doen en in dit Roompot Domein kunt u genieten van een heerlijke ontspannende vakantie in Kamperland. Wij verwelkomen u graag, tot ziens!

Ga terug naar overzicht