Vakantiehuis Kamperland: Lodge type Lodge 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Kamperland), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Kamperland, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantielodge voor 4 personen te huur op Roompot Water Village in Kamperland, Zeeland, Nederland.

Aan de Oosterschelde gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op Roompot Water Village in Kamperland, Zeeland Nederland. Autoluw vakantiepark. Gasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten van Roompot Beach Resort met zwemparadijs.

Deze knusse Roompot Water Village Lodge type Lodge 4-personen heeft een luxe uitvoering. De modern ingerichte woonkamer is voorzien van een smart-tv en vloerverwarming. De keuken is voorzien van een combimagnetron, vaatwasmachine, waterkoker, koffiecup apparaat en een filterkoffiezetapparaat. In de hal een toilet. Ruimte met wasmachine en wasdroger. Twee 2-persoons slaapkamers en badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche. De lodge wordt verwarmd met een warmtepomp en heeft zonnepanelen. Terras met tuinmeubilair. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn toegestaan, maar niet in alle lodges.

Faciliteiten Roompot Water Village in Zeeland

Als u een verblijf heeft geboekt in deze Roompot Water Village Lodge type Lodge 4-personen kunt u gratis gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark Roompot Beach Resort. Dit park heeft een subtropisch zwembad, sauna en beautysalon en verschillende horeca gelegenheden. De ligging van deze lodge is ook op korte afstand van het Veerse Meer waar u meerdere watersporten kunt beoefenen zoals zwemmen, surfen, waterskiën en wakeboarden. Ook een bootje huren is een optie om zo de omgeving te verkennen.

Wat is er in de buurt te beleven?

In de omgeving van dit Roompot Water Village Lodge type Lodge 4-personen kunt u kiezen uit leuke uitstapjes. Voor de kinderen is het Deltapark Neeltje Jans een ware belevenis, met zeehondenvoorstellingen, waterspeelplaatsen, een orkaanmachine en Walvis Expo. Bezoek het vlakbij gelegen historische stadje Veere en maak een stadswandeling over de oude stadswallen. De prachtige omgeving leent zich ook voor fiets- en wandeltochten, rond de Oosterschelde is een streekpad van 200 km! Bezoek ook Middelburg met het Zeeuws Museum of Vlissingen en aan de Oosterschelde kunt u ook zeehonden en bruinvissen spotten.

In Zeeland is altijd genoeg te doen en op dit autoluwe vakantiepark Water Village kunt u genieten van een heerlijke ontspannende vakantie in Kamperland. Wij verwelkomen u graag, tot ziens!

Ga terug naar overzicht